Duminică,
28.05.2023
Parțial Noros
Acum
10°C

Natalie Portman s-a mutat in Franta

Actriţa americană Natalie Portman, care locuieşte de curând la Paris, după căsătoria ei cu coregraful francez Benjamin Millepied, a declarat că este pregătită să joace într-un film turnat în limba franceză, informează Le Figaro, citat de Mediafax.

Actriţa a profitat de un interviu acordat publicaţiei Madame Figaro pentru a dezvălui faptul că se simte în măsură să joace într-un film ce va fi turnat în limba lui Molière şi va fi regizat de un cineast care va avea "suficient de multă încredere" în ea.

Prezentă pe afişul filmului "Knight of Cups", de Terrence Malick, care va avea premiera la Berlinala 2015, Natalie Portman, imaginea noii campanii publicitare a casei Dior, revine pe marile ecrane cu primul ei lungmetraj de amploare de după "Lebăda neagră/ Black Swan" (2010), după ce apăruse anterior în două scurtmetraje - "New York, I Love You", în 2008, şi "Eve", în acelaşi an.

În filmul "A Tale of Love and Darkness" (2015), adaptat după romanul omonim scris de autorul israelian Amos Oz şi turnat la Ierusalim, Natalie Portman a îndeplinit atât funcţia de regizor, cât şi pe cea de actriţă, jucând în ebraică rolul mamei personajului principal.

"Este limba copilăriei mele. Dar, întrucât nu o stăpânesc la perfecţie, acest fapt limitează capacitatea de improvizaţie. Partea pozitivă: Acest film mi-a dat o încredere în mine pe care nu o aveam, aceea de a juca în alte limbi pe care nu le vorbesc fluent", a declarat actriţa americană pentru Madame Figaro.

"Sunt pregătită să încerc să joc în franceză, pentru un regizor care va avea suficient de multă încredere în mine", a adăugat actriţa.

Natalie Portman, căsătorită cu Benjamin Millepied, a părăsit oraşul Los Angeles pentru a se muta la Paris în toamna anului trecut.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus