Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Revansa amicala pentru CSU

CSU Sibiu a castigat la pas meciul de pregatire disputat in aceasta seara impotriva campioanei U Mobitelco Cluj Napoca. Meciul s-a disputat fara spectatori, la cerinta expresa a formatiei vizitatoare, cativa suporteri privind totusi meciul de la barul Salii Transilvania. Clujenii, decimati de accidentari si de problemele tot mai complicate de lot au aratat ca o echipa de pluton, Krstanovic si Lawrence fiind singuri clujeni ce au pus probleme sibienilor. Clujul a suferit o grea lovitura in sfertul secund, cand Dykes s-a accidentat grav la umar dupa ce a sarit la un capac la Austin aflat deja in ascensiune pentru un slam dunk. Clujenii nu au condus nicio secunda in partida de la Sibiu. Au reusit sa termine la egalitate primul sfert, 23-23 dupa care jocul s-a rupt si sibienii au inceput sa se distanteze. Dupa iesirea lui Dykes, sibienii au reusit un partial de 9-0, ultimele patru puncte fiind realizate pe interceptii facute pe apararea in zona. Dupa ce a inceput cu cinciul clasic, Vulc i-a rotit pe Austin si Craciun cu Pascu si Scott de pe banca. Ban, Diaconescu si Mihai Popa au prins si ei minute peste media din campionat. Studentii au reusit sa inscrie in sfertul secund cu 18 puncte mai mult decat adversarii iar la pauza mare conduceau cu 55-37. Diferenta a crescut la 26 de puncte la finalul sfertului III, incheiat cu scorul de 85-59 pentru CSU. La adapostul unui asemenea avantaj neverosimil studentii au lasat-o mai moale in ultimul sfert iar Clujul a terminat partida la doar 17 puncte diferenta, 99-81. CSU Sibiu mai are programat un meci de pregatire inaintea returului, luni, cu BC Mures.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus