Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Mircea Vescan: am o parere foarte proasta despre sistem

Mircea Vescan, managerul și acționarul majoritar al Armax Gaz, companie aflată de mulți ani în relație directă cu reprezentanții gazului românesc de la Mediaș, spune că politicul a dăunat industriei cu capitala în județul Sibiu.

”Nu am avut niciodată o funcție de conducere în sistem, dar prin natura activităților mele am lucrat cu acest sistem. Dacă mă întrebați, am o părere foarte proastă despre sistem. Din păcate. Politicul este de vină”, crede Mircea Vescan (foto). El consideră că în anii postdecembriști, conducerea politică a țării a influențat deciziile din capitala gazului românesc, în interese clientelare.
”Am fost un critic permament a tot ceea ce s-a întâmplat rău în aceste mari companii. Acum, în cazul acesta punctual nu pot să mă pronunț. Niculae este cu agricultura, eu sunt cu echipamente folosite în industria gazului”, adaugă Vescan.

Procurorii Direcției de investigare a infracțiunilor de criminalitate organizată și terorism (DIICOT) au anunțat că au dispus începerea urmăririi penale față de 40 de persoane - funcţionari publici cu funcţii de conducere din cadrul SNGN Romgaz SA, Ministerului Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri, Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus