Marţi,
07.02.2023
Ceata
Acum
-13°C

"Batrana milionara, caut nepoate mostenitoare" se joaca la "Radu Stanca"

„Bătrână milionară, caut nepoate moștenitoare / Millionenschwere Seniorin sucht Erben”, în regia lui Şerban Puiu, este cea mai recentă producție a Secției Germane și are la bază un text de Ken Ludwig.

Spectacolul urmărește povestea a doi actori, Leo Clark și Jack Gable, hotărâți să se dea drept nepoatele unei femei în vârstă pentru a obține o parte din averea acesteia. Scenariul spectacolului se construieşte printr-un comic de situație spumos, care prezintă o suită de complicații amoroase.

Din distribuție fac parte actorii Wolfgang Kandler, Natalie Sigg, Daniel Plier, Anca Cipariu, Franz Kattesch, Johanna Adam, Georg Potzolli și Ali Deac.

Spectacolul va avea loc miercuri, 11 ianuarie, de la ora 19:00, la Teatrul Naţional „Radu Stanca”. Preţul unui bilet este de 10 lei, cu reducere de 50% pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus