Duminică,
28.04.2024
Cer Senin
Acum
16°C

Cea mai tare metoda de a adormi gemenii

Matthew Nifield, tată de gemene, a încercat toate soluţiile posibile ca să-şi facă fetele să adoarmă. Madeleine şi Gwyneth refuzau să adoarmă în acelaşi timp, însă tatăl lor a găsit în cele din urmă o metodă eficientă: a făcut o compilaţie cu zgomote din natură, scrie 7sur7.be.

El a creat o aplicaţie pentru iPhone şi iPad, pentru a-şi împărtăşi soluţia şi altor părinţi, care este folosită în prezent în lumea întreagă. Botezată White Noise Ambiance, aceasta a fost descărcată de mii de părinţi epuizaţi. Ideea pe care a avut-o îi aduce 72.000 de euro pe an.

Aplicaţia asociază sunete blânde, cum ar fi zgomotul valurilor, ploaia care cade pe capota unei maşini, torsul unei pisici. Matthew a înregistrat 150 de sunete şi le-a încercat pe toate pe fetele lui, atunci în vârstă de şase luni. 'Zgomotul lor preferat este cel al valurilor', spune tatăl gemenelor. 'Este foarte liniştitor. Eu îl prefer pe cel al picăturilor de ploaie pe capota maşinii. Cu zgomotul ăsta, eu adorm în zece minute', adaugă el.

Printre sunetele aplicaţiei se mai numără orăcăitul unor broaşte în pădure, zgomotele produse de un tren cu aburi, un uscător de rufe sau un aparat de tuns iarba.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus