Sâmbătă,
04.02.2023
Ninsoare
Acum
-1°C

Conditii de securitate fara precedent pentru Beyonce, intr-o maternitate americana

Bodyguarzi care au închis accesul într-o aripă întreagă a spitalului şi uşi blindate - noi detalii ies la suprafaţă cu privire la condiţiile de securitate fără precedent de care s-a bucurat Beyonce la maternitatea spitalului Lenox Hill din New York, unde a născut sâmbătă noapte prin cezariană o fetiţă, conform Daily News.

Beyonce a născut prin cezariană la etajul 6 al clădirii, locul unde se află şi unitatea de terapie intensivă pentru nou-născuţi NICU (Neonatal Intensive Care Unit). După ce a născut la etajul 6, Beyonce a fost mutată pentru a se recupera într-o rezervă de la etajul 4 într-o aripă a clădirii închiriată în totalitate pentru securitatea sa. Numeroşii bodyguarzi ai vedetei nu au lăsat pe nimeni să treacă prin această aripă a clădirii şi au oprit şi accesul celorlalţi părinţi care doreau să-şi vadă copiii aflaţi la etajul 6, la terapie intensivă.

Rezerva închiriată de Beyonce a fost de asemenea renovată integral, aparatura medicală a fost schimbată iar reprezentanţii divei au instalat la intrare o uşă blindată cu câteva luni înainte ca Beyonce să nască.

Un cadru medical din maternitate a declarat fără a-şi declina identitatea că Beyonce şi Jay-Z au plătit nu mai puţin de 1,3 milioane de dolari pentru aceste privilegii "Rezerva ei este protejată antiglonţ şi este concepută special pentru nevoile ei", a comentat cadrul medical.

Unul dintre tăticii care avea două gemene în unitatea NICU, Neil Coulon, a comentat pentru presă faptul că i s-a interzis accesul la proprii săi copii. "De trei ori nu m-au lăsat să intru şi doreau de vineri să blocheze culoarul. Sunt copii cu probleme de sănătate, care se află la terapie intensivă, şi acţionezi ca şi cum spitalul ţi-ar aparţine? Nu cer decât să primesc scuze', a spus e, precizând că în cele din urmă a putut să-şi vadă fetele însă respectând nişte condiţii impuse de bodyguarzi.

"Ne-au închis în unitatea de terapie intensivă şi ne-au spus că nu putem ieşi pe hol timp de 20 de minute. După ce a trecut acest interval de timp m-am întors în salonul de aşteptare de unde am fost dat afară împreună cu familia şi prietenii mei", a mai precizat el.

"Ştiu că au plătit 1,3 milioane de dolari şi că eu am cerut numai o cameră individuală. Însă tratamentul de care am avut parte este departe de cel ideal. Soţia mea a născut gemeni. Este obosită şi se află într-un tip de cameră pe care n-am rezervat-o', adaugă Neil Coulon.

Şi alţi părinţi indignaţi au făcut plângere la conducerea spitalului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus