Duminică,
17.10.2021
Ploi Scurte
Acum
9°C

Cercetat penal pentru braconaj piscicol

            Un bărbat în vârstă de 43 de ani, domiciliat în localitatea Cârţa este cercetat penal pentru braconaj piscicol. El a fost prins ieri, pe râul Olt când, cu ajutorul unei bărci pneumatice, a introdus în apă patru plase de pescuit de tip monofilament cu o lungime totală de 190 metri liniari.

  Aceaste acţiuni în vederea prevenirii infracţiunilor de braconaj piscicol au participat ofiţeri ai Serviciului Ordine Publică, poliţişti din cadrul Secţiei nr. 4 poliţie rurală Avrig şi reprezentanţi ai A.J.V.S.P. Sibiu. 
Bărbatul a fost condus la sediul Postului de Poliţie Cârţa în vederea audierii, fiind cercetat penal aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi utilizare fără drept de unelte şi plasa de tip monofilament, conform art. 64 lit. m din O.U.G. nr 23/2008 cu modificarile aduse de Legea nr. 317/2009. 
Bunurile au fost ridicate în vederea confiscării. La această acțiune au participat ofiţeri ai Serviciului Ordine Publică, poliţişti din cadrul Secţiei nr. 4 poliţie rurală Avrig şi reprezentanţi ai A.J.V.S.P. Sibiu.
Cercetările sunt continuate de lucrătorii Serviciului Ordine Publică. 

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus