Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Unde se aude de Sibiu zilele acestea?

În zilele următoare, Sibiul va fi promovat în cadrul a două târguri internaționale de turism din Austria și Germania, la ale căror ediții de anul trecut au participat peste 330.000 de vizitatori. De azi, Biroul turistic din cadrul Primăriei Sibiu are delegați la Ferien Messe Wien - Internationale Messe für Urlaub, Reisen und Freizeit, un târg care se adresează în egală măsură publicului şi operatorilor în turism. Târgul înregistrează la fiecare ediţie peste 700 de expozanţi din peste 70 de ţări, iar ediţia precedentă s-a bucurat de prezenţa a peste 116.000 de vizitatori.
Potrivit site-ului oficial al evenimentului, pentru România sunt rezervate 17 standuri, dintre care unul va fi folosit de Biroul de turism din cadrul Primăriei și unul de agenția Sibiu Reisen. De altfel, în afară de Sibiu și de Asociația pentru turism Bucovina, la târgul din Viena România nu mai este reprezentată de vreo altă instituție de stat, ci doar de agenții de turism sau societăți comerciale din domeniu. Județul Sibiu este reprezentat și de Dafora Turism.
”În perioada 14 – 22 ianuarie va avea loc la Stuttagart CT - Die Urlaubsmesse, un târg destinat preponderent publicului care caută oferte de vacanţe şi petrecerea timpului liber. Evenimentul se desfăşoară pe o suprafaţă expoziţională de 105.000 mp, bucurându-se de participarea a peste 1850 de expozanţi ce provin din 100 de ţări. La ediţia de anul trecut 220.000 de vizitatori au căutat oferte pentru călătorii de vacanţă”, anunță reprezentanții Primăriei.
Potrivit acestora, pentru cei interesați de standul Sibiului sunt pregătite 4.100 de materiale de promovare – hărţi, pliante şi broşuri de promovare a Sibiului şi a obiectivelor sale turistice. Totodată, la standul Sibiului se vor afla și broşuri de prezentare a unităţilor de cazare din municipiul Sibiu.

Foto


 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

dw

Acum 12 ani

Merita vizitat Sibiul.Un oras frumos,cel mai frumos din RO.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus