Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

S-au sucit: Sebastian Sandu a fost arestat!

La doar o zi după ce a fost lăsat să plece acasă Poliția Sibiu a anunțat că Sebastian Sandu, autorul cumplitului accident de la Rășinari, a fost arestat.

”Împotriva lui S. Sebastian (în vârstă de 27 de ani, domiciliat în municipiul Sibiu), bărbatul implicat în accidentul rutier produs miercuri, 11 ianuarie, în localitatea Răşinari, soldat cu decesul unei tinere, s-a dispus măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de mâine, 14 ianuarie, acesta să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Bărbatul este cercetat  penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere”, a transmis Poliția Sibiu, într-un comunicat de presă, în urmă cu o oră.
 

Luciana Balteș, purtătorul de cuvânt al Poliției Sibiu, a declarat pentru Turnul Sfatului că practic nu au apărut elemente noi de ieri până astăzi ci că ”ancheta a evoluat, procedura ține de partea de procedură penală”. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

15 comentarii

m

Acum 12 ani

f bine!
Raspunde

f

Acum 12 ani

eu sunt de parere mare diferenta intre politia sibiu si politia bucuresti sectia 3 nu este.
Raspunde

CipSB

Acum 12 ani

Ieri il scoatem,azi il bagam din nou,maine il scoatem din nou,pana dispare cu totul!Asta-i legea!!E un infractor,un asasin!!
Raspunde

jpg

Acum 12 ani

ce va mai place sa vorbiti asa a prost fara sa stiti despre ce este vorba.....daca erati in lokul lui si va vorbea lumea asa va convenea?...sincer eu cred ca nuu asa ca nu mai vb....stiti vorba aia daca taceai filozof ramaneai....asa ca ciocu mik si jok de glezne valabil pt toti care nu cunoastetzi cazul si vorbiti si voi sa va aflati in treaba...X(
Raspunde

jimmy

Acum 12 ani

Mai copii fara minte...credeti ca il mai intereseaza libertatea in momentele astea? Mai ales acum cand nu poate sa o conduca pe ultimul drum pe ceea care a fost iubita lui timp de 8 ani, omul este supus greselii....fiti mai toleranti pentru Dumnezeu
Raspunde

anonim

Acum 12 ani

pt JPG, cunoastem destule, conduce fara permis de peste 5 ani, conducea masini fantoma, lua numerele de pe o masina si le punea pe alta....
Raspunde

bibi

Acum 12 ani

politia sibiu o p la
Raspunde

Dreptate!!!

Acum 12 ani

Azi se va pronunta arestarea pentru 29 de zile!!! Sa speram ca in aceste 29 de zile el va fi acuzat si trimis unde ii este lucul!!! LA PUSCARIE!!!
Raspunde

pt smecheri fara permis

Acum 12 ani

politia daca vrea sa-i depisteze citi golani circula in sibiu fara permis au metode multe dar le este frica de baieti cu bani multi si mafioti
Raspunde

aa

Acum 12 ani

doamne ca nu va mai satura dzeu....gasiti-va alta ocupatie...cum ganditi asa sa va ajute dzeu..
Raspunde

unu

Acum 12 ani

a gresit ca a condus fara permis dar sigur nu a vrut sa-si omoare iubita! i se putea intampla oricui minti bolnave ce santeti! capu sus Seba!
Raspunde

@unu

Acum 12 ani

i se putea intampla oricui BOU ca tine si ca BIVOL ca ala! Unui om normal care circula regulamentar NU I SE POATE INTAMPLA! Handicapatule!
Raspunde

@ jimmy

Acum 12 ani

sa nu se fi urcat la volan fara permis! sa nu fi mers cu viteza! sa fi respectat regulile de circulatie! dar probabil ca toate astea sunt peste puterea ta de intelegere!
Raspunde

siby

Acum 12 ani

locul acestor asa zisi oameni este la puscarie nu intre noi. pentru faptele comise ar trebui sa faca minim 15 ani de puscarie sa mediteze. REGRETELE SUNT TARZII SI PROBABIL CA SINGURA PERSOANA CARE NU TREBUIA PEDEPSITA ESTE MOARTA!
Raspunde

BOBO

Acum 12 ani

Femeilor terminati cu comentariile... si vedeti-va de ***voastra... nici celui mai mare dusman nu i-as dori asa ceva , frustratilor...!!!! Ptr astia care comentati aiurea, sa va ajute dumnezeu sa fiti in locul lui...sa va vad atunci. Si daca aveti ceva imp la ce am spus... sa ma sugeti, si daca nu stiti unde ma gasiti, nr meu este 0747034740
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus