Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
1°C

Cristi Bud se recupereaza ca Nadal. Bud: "Sunt un luptator!"

Atacantul Gazului Metan, Cristi Bud, se tratează în Ungaria, cu ajutorul unei metode revoluționare de recuperare folosită și de tenismenul spaniol Rafael Nadal.

Ultima partidă jucată de Bud pentru Gaz Metan Mediaș a fost cea din Cupa României, câștigată de medieșeni cu scorul de 1-0, în fața echipei FC Timișoara. Singurul gol al meciului a fost marcat de Bud, care apoi a suferit o triplă accidentare la genunchi: ruptură de ligamente, menisc și capsulă.

Jucătorul de 26 de ani are șanse să revină mult mai repede după operația făcută de medicul Gyorgy Beres, la clinica „Kastelipark”, din orașul Tata, el fiind supus unei metode de recuperare inedită, prin care este injectat cu plasmă din sângele propriu. De o astfel de tehnică de recuperare a beneficiat și fostul număr mondial în tenis, Rafa Nadal. „ Am un program foarte încărcat în fiecare zi, cu câte trei ore de exerciţii derulate de câte două ori zilnic, în total şase ore, la finalul cărora sunt epuizat. Mi s-a luat sânge, care a fost pus apoi aproximativ zece minute într-o centrifugă. Au scos apoi flaconul, iar plasma mi-au injectat-o în genunchi. Abia aştept să revin. Sunt un luptător, o să lucrez de trei ori mai mult pentru a reveni mult mai puternic”, a spus Bud, pentru gsp.ro.

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus