Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Katy Perry e iarasi de capul ei

Cântăreaţa Katy Perry s-ar fi hotărât să se mute singură. Când oamenii divorţează, este normal să nu mai locuiască împreună. Katy Perry şi Russell Brand sunt în pragul divorţului şi era vorba ca soţul să plece din casă, scrie Voici.

Se pare însă că de plecat va pleca Katy Perry. Valizele ar fi fost deja făcute, iar un camion de mutări a fost zărit plecând din faţa casei celor doi soţi care vor divorţa. Acest lucru s-a întâmplat miercurea trecută, camionul mergând la o reşedinţă unde aştepta asistentul cântăreţei. Este un mic indiciu care sugerează că acolo s-ar muta Katy Perry. Casa se află într-o zonă liniştită din Beverly Hills, nu departe de locuinţele altor celebrităţi, ca Jennifer Aniston şi Leonardo DiCaprio.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

1 comentarii

faina

Acum 12 ani

sugace si devreme acasa
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus