Vineri,
27.01.2023
Innorat
Acum
-0°C

Katy Perry e iarasi de capul ei

Cântăreaţa Katy Perry s-ar fi hotărât să se mute singură. Când oamenii divorţează, este normal să nu mai locuiască împreună. Katy Perry şi Russell Brand sunt în pragul divorţului şi era vorba ca soţul să plece din casă, scrie Voici.

Se pare însă că de plecat va pleca Katy Perry. Valizele ar fi fost deja făcute, iar un camion de mutări a fost zărit plecând din faţa casei celor doi soţi care vor divorţa. Acest lucru s-a întâmplat miercurea trecută, camionul mergând la o reşedinţă unde aştepta asistentul cântăreţei. Este un mic indiciu care sugerează că acolo s-ar muta Katy Perry. Casa se află într-o zonă liniştită din Beverly Hills, nu departe de locuinţele altor celebrităţi, ca Jennifer Aniston şi Leonardo DiCaprio.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

1 comentarii

faina

Acum 11 ani

sugace si devreme acasa
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus