Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

PSD-istii strang randurile: analiza, propuneri, masuri

 

Organizația județeană a PSD a organizat luni o ședință în care a dezbătut oferta economică și socială cu care social democrații vor să vină în fața alegătorilor sibieni. Obiectivele reuniunii: analiza activității Departamentelor de specialitate; măsuri pentru optimizarea activității Departamentelor; analiza ofertei economice și sociale a Uniunii Social Liberale și propuneri pentru completarea ofertei economice și sociale a USL la nivel local și național.
Prima propunere a fost deja dezăluită de liderul PSD Sibiu, Ioan Cindrea: construcția de parcuri industriale la marginea orașelor din județ. ”Un punct important al ofertei la nivelul Județului Sibiu, s-a stabilit că va fi crearea de noi locuri de muncă, prin stimularea înființării de parcuri industriale pe lângă cele două municipii, Sibiu și Mediaș, dar și pe lângă cele 9 orașe ale județului: Agnita, Avrig, Cisnădie, Copșa Mică, Dumbrăveni,  Miercurea Sibiului, Ocna Sibiului, Săliște și Tălmaciu. Stimularea apariției acestor zone industriale, va contribui la crearea mai accelerată de noi locuri de muncă, la creșterea gradului de ocupare a forței de muncă, esențiale pentru susținerea dezvoltării durabile a Județului Sibiu și a tuturor zonelor din cadrul acestuia”, susține liderul PSD Sibiu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

8 comentarii

Unul

Acum 12 ani

E adevarat ca domnul Cindrea a semnat pentru concesionarea telescaunului si a partiei de la Paltinis? POate sa raspunda cineva la intrebarea asta?
Raspunde

opinie

Acum 12 ani

PSD ul sa stringa rindurile sa le destinda sa fie ca un acordeon dar sa dovedeasca ca interesul este ptr patrie ptr popor si nu ptr bunastarea alesilor Daca tot le zic comunisti sa dovedeasca, ca sant mai buni decat fosti comunisti si cu mult mult mai buni ca acesti comunisti ce se cred de dreapta dar ei de fapt sint hoti de condamnat ATENTIE USL sau care veti fi poporul a prins curaj si nu va iarta
Raspunde

bravo sau nu

Acum 12 ani

PSD si nu numai si restul partidelor sa faca curatenia religvelor, sa se mai aseze la casele lor multe si sa lase pe altii mai buni sa faca ceva ca stim deja ce pot astia(adica nimic)...altii mai tineri dar si cu ceva experienta...
Raspunde

soru

Acum 12 ani

Cindrea are un tupeu periculos. Nu a reusit ABSOLUT NIMIC sa faca pentru sibieni, dar inca mai doreste sa fie ales parlamentar, presedinte al Consiliului Judetean,etc. Acest om este periculos prin simplul fapt ca nu are ce pierde. Ce va face omul acesta daca nu va ajunge intr-o functie? cine l-ar mai angaja? ce stie el sa faca?
Raspunde

Un Ardelean

Acum 12 ani

Asteptam minerii sa ne linisteasca
Raspunde

Georg

Acum 12 ani

Asta DA gandire ECONOMICA PLANIFICATA..ce importa CEREREA & OFERTA? faceti COMBINATE baieti..cele vechi s-au darapanat..trebuiesc noi..daca se poate OTEL, ALUMINIUM, METALE NEFEROASE, cum ar fi PLUMBUL de exemplu..Respiratie cu masca de gaze...Si sigur vor reusi sa concureze produsele finite industriale CHINEZE...
Raspunde

SEBASTIAN

Acum 12 ani

PASAREA MALAI VISEAZA ACUM CACI SA FACUT BINE NEA NELU MERGEM CU EL PINA LA 100 DE ANI SI CU CIRLANU DE PONTA CARE IAR LA BAGAT LA INAINTARE PE FRAIERU DE ANTONESCU NU SA PRINS CACI E SOMNOROS TOT TIMPUL HALAL OAMENI PE CARE POPORUL VREA SA NE CONDUCA DECI NE INTORCEM IN ANUL 90?
Raspunde

bilborea

Acum 12 ani

cindrea anagramat mincinos si hot nu stie sa faca nimic ca finu lui nebuni
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus