Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
15°C

Nicoara: al noualea double-double

Declarat cea mai bună rezervă din turul campionatului, Titus Nicoară a început returul de campionat de-a dreptul exploziv. Extrema de forţă a Mediaşului a reuşit două double-double în primele două partide ale returului de campionat. După ce a înscris peste 10 puncte şi a reuşit peste 10 recuperări în meciul cu Energia Rovinari, Nicoară a fost din nou cel mai bun om al Mediaşului în meciul cu Universitatea Iaşi. Nicoară a marcat 23 de puncte, cu un procentaj de 11 aruncări din acţiune din 12 încercări. Nicoară a reuşit să recupereze 15 mingi, a dat două pase decisive şi a făcut două intercepţii, fiind cel mai eficient jucător al partidei. Cu acest double-double Nicoară ajunge la borna 9. El este liderul campionatului la meciuri în care a reuşit indici de performanţă din două cifre la puncte marcate şi recuperări.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus