Ingrediente:
4 pulpe de pui dezosate
100 g măsline
2 lingurţe busuioc
8 felii kaizer
1/4 pahar vin roşu
1/4 pahar apă
2 linguri ulei
sare şi piper
Mod de preparare:
Batem uşor pulpele şi deasupra lor punem măslinele tăiate feliuţe, fâşiile de kaizer, busuiocul. Adăugăm sare şi piper după gust. Apoi vom plia pulpele ca şi cum am închide o carte.
Punem pulpele în vasul uns în prealabil cu cele două linguri de ulei apoi turnăm vinul şi apa. Introducem vasul în cuptorul încins şi îl ţinem la foc mediu aproximativ 40 min. Poftă bună!
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 206


Ultimele comentarii
Acum 3 ore
BOGDAN
Acum 3 ore
Unul
Acum 3 ore
Gen
Acum 4 ore
Emil
Acum 4 ore
Claus