Joi,
20.11.2025
Innorat
Acum
4°C

Pulpe de pui umplute cu masline, kaizer si busuioc

Ingrediente:

4 pulpe de pui dezosate

100 g măsline

2 lingurţe busuioc

8 felii kaizer

1/4 pahar vin roşu

1/4 pahar apă

2 linguri ulei

sare şi piper

Mod de preparare:

Batem uşor pulpele şi deasupra lor punem măslinele tăiate feliuţe, fâşiile de kaizer, busuiocul. Adăugăm sare şi piper după gust. Apoi vom plia pulpele ca şi cum am închide o carte.

Punem pulpele în vasul uns în prealabil cu cele două linguri de ulei apoi turnăm vinul şi apa. Introducem vasul în cuptorul încins şi îl ţinem la foc mediu aproximativ 40 min. Poftă bună!

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi

Vizualizari: 206

Comentarii

1 comentarii

BarbatLaCratita

Acum 13 ani

poate ar fi frumos sa mentionam macar sursa fotografiei, daca nu si a retetei... ***barbatlacratita.blogspot.com/2010/11/pulpe-de-pui-umplute.html
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus