Marţi,
06.12.2022
Innorat
Acum
7°C

Scapa Mediasul de Forte?

Misiunea medieșenilor din această seară, la Târgu Mureș, ar putea fi sensibil ușurată. Gaz Metan întâlnește BC Mureș, o altă pretendentă la finala campionatului național de baschet. Cel mai bun marcator al mureșenilor, americanul Jason Forte, s-a accidentat la pulpa piciorului în meciul jucat la București, împotriva CSM-ului, și este incert pentru meciul de deseară, potrivit totalbaschet.ro. Forte se alătură, astfel, listei jucătorilor incerți ai mureșenilor alături de Adrian Tudor, ce sigur nu va juca deseară, și de Flavius Lăpuște. Se pare însă că acesta din urmă are șanse să fie recuperat până la ora meciului. De cealaltă parte nici medieșenii nu strălucesc din punct de vedere al sănătății jucătorilor. Deven Mitchell, principala armă ofensivă a găzarilor, are în continuare probleme la mână. Mitchell s-a accidentat în meciul cu CSM Oradea din retur și de atunci n-a jucat niciun meci la intensitate maximă. El a fost odihnit de Ovidiu Teleabă în deplasarea de la Iași tocmai pentru a-i oferi câteva zile în plus de recuperare pentru a-l avea valid la meciul de deseară. Confruntarea dintre BC Mureș și Gaz Metan este programată la ora 18 și va fi transmisă în direct pe postul DigiSport

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus