Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Patru persoane sunt cercetate pentru furt calificat

Patru persoane de sex masculin, dintre care două minore, au fost surprinse în flagrant în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-o hală dezafectată aparţinând unei societăţi comerciale din Sibiu, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Cele patru persoane au fost surprinse de un echipaj al poliţiei în timp ce ieşeau din hală având asupra lor 4 motoare electrice dezafectate (20 kg fiecare), bunuri aparţinând societăţii comerciale. 
Cei patru bărbaţi, cu vârstele cuprinse între 16 şi 47 de ani, domiciliaţi în localitatea Bradu, sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. 
Împotriva lor s-a dispus măsura reţinerii pe bază de ordonanţă pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. 
Cercetările sunt continuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Tag-uri:

Vizualizari: 177

Comentarii

2 comentarii

mihai

Acum 12 ani

\"au fost surprinse în flagrant DELICT\" se zice pe româneste :)
Raspunde

sibian

Acum 12 ani

poate faceti un efort si ii prindeti si pe cei care au spart 4 birouri in 2 saptamani : 2 pe zaharia boiu, rennes, lomonosov
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus