Marţi,
27.09.2022
Parțial Noros
Acum
21°C

Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Sociala Sibiu informeaza sibeinii despre modificarile din domeniul asistentei sociale

Agenţia Judeţeană pentru Plăţi şi Inspecţie Socială Sibiu desfăşoară în anul 2012 “Campania de informare şi consiliere privind modificările legislative majore din domeniul asistenţei sociale”.

Noul cadru legal de organizare şi funcţionare a Agenţiei Nationale pentru Plăţi şi Inspecţie Socială stabileşte ca atribuţii informarea şi consilierea cetăţenilor şi a actorilor sociali, cu responsabilităţi în domeniul asistenţei sociale , cu privire la actele normative, realizarea de activităţi de evaluare şi monitorizare a serviciilor sociale, controlul modului de stabilire a beneficiilor sociale şi a activitatii furnizorilor de servicii sociale publici şi privaţi.

“Obiectivele Campaniei de informare si consiliere constau in insuşirea de către toţi actorii sociali implicaţi, a modificărilor legislative din domeniul asistenţei sociale şi garantarea respectării drepturilor sociale ale cetăţenilor” declară directorul Agenţiei, Ioan Graur.

ornind de la obiectivele campaniei, rezultatele estimate constau in: reducerea numărului de beneficiari care încasează sume necuvenite; creşterea gradului de informare a beneficiarilor aflati în situatii de marginalizare sau excluziune socială; aplicarea corectă şi unitară a legislaţiei în domeniu.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus