Duminică,
21.04.2024
Partial Noros
Acum
6°C

BRD - Groupe Société Générale intrerupe temporar sistemul informatic de carduri pentru lucrari de intretinere

În vederea realizării unor lucrări de mentenanţă a sistemului informatic de carduri al BRD-Groupe Société Générale, reţeaua de ATM-uri şi POS-uri a băncii va fi oprită începând de duminică, 5 februarie 2012, la ora 22:00, până luni, 6 februarie 2012, la ora 10:00. În acest interval orar, cardurile bancare emise de BRD - Groupe Société Générale nu vor putea fi utilizate pentru plăţi la comercianţi şi retrageri de numerar, în România sau în străinătate.

BRD-Groupe Société Générale are 2,2 milioane de carduri valide şi operează o reţea de peste 1.500 de ATM-uri şi 24.000 POS-uri.

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor şi are cea de-a doua capitalizare bursieră la BVB. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro. Grupul are 157.000 de angajaţi şi 33 de milioane de clienţi în toată lumea, pe trei activităţi - cheie:
   - Retail banking în Franţa
   - Retail banking în afara Franţei
   - Corporate & Investment Banking


 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus