Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Si "alb-verzii" mai pierd cateodata. Vointa Sibiu – KS Cracovia Krakow:0-3

CSU Voința Sibiu a pierdut, în această seară, cu scorul de 0-3, amicalul disputant în Antalya, cu polonezii de la KS Cracovia Krakow.

Este prima înfrângere a trupei antrenate de Alexandru Pelici în cantonamentul din Antalya. Toate cele 3 goluri au fost încasate în ultima jumătate de oră, două dintre ele fiind din lovituri de la 11 metri.

Voința a început meciul cu: B. Miron - Forika, Tînc, Buican - C. Lungu, Dîlbea, C. Străuţ, Nicola - Tătar, Lukanovici, Antohi. Pe parcurs a fost rulat întreg lotul, cu excepţia lui Andrei Zăgrean, care a acuzat o uşoară accidentare.

Au testat doi croați, care n-au convins

Deși campania de achiziții a fost declarată închisă de către oficialii sibieni, în partida cu KS Cracovia au fost testați doi fundași croați. Însă, fotbaliștii nu au convins și nu vor fi păstrați în lot. „Am început meciul cu un unsprezecele aproape identic cu cel din jocul precedent, cel cu Lankaran. Au intrat, din primul minut, Miron şi Lukanovici. Zăgrean a avut ceva dureri la un picior şi s-a antrenat doar la sală, a fost menajat. În ultima jumătate de oră, când am şi primit cele 3 goluri, Alex (n.r. Pelici) a testat doi croaţi în apărare, un fundaş central şi unul pe banda dreaptă, dar care nu au convins şi nu vor mai rămâne. Tot în ultima jumătate de oră au jucat şi cei tineri, Cosovanu, Petrescu şi Negruţ. Am luat primele două goluri din penalti, ambele lovituri de la 11 metri cam uşor acordate", a afirmat preşedintele executiv al echipei sibiene, Marius Lungu.

CSU Voinţa va susţine următorul meci de verificare duminică, în compania unei echipe din Liga I, CS Mioveni.

foto: Facebook Voința Pagina Oficială

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

7 comentarii

lol

Acum 12 ani

Vorbiti de astia de parca ar fi campioni si pe locul 1 in liga, fara nici o infrangere! Dupa titlu zici ca-i vorba de Barcelona, mai putin culorile!!!
Raspunde

Nasol

Acum 12 ani

Nasol cu Mediasul in umbra Sibiului? Te mananca lol sa comentezi de Sibiu? Te roade invidia ca o infectie pe interior si turbezi in fata monitorului? Mori.
Raspunde

lol

Acum 12 ani

Pe cine sa fiu invidios, pe ciuca batailor? Sunt sibian si mergeam cu Soimii in deplasari. Aia chiar meritau sa aiba suporteri si galerie. Galerie adevarata, nu astea doua duzini cati sunteti voi, de incapeti intr-un microbuz!
Raspunde

@lol

Acum 12 ani

Hala sibian esti mai lol ... Unde mergeai tu cu Soimii in deplasari ? La Cisnadie sau la Motru ? Daca esti sibian mergi si cu Vointa in deplasari, sa cum ai mers si cu Soimii (si cum ar fi trebuit sa mergi si cu Inter).
Raspunde

old fan

Acum 12 ani

Sa nu comparam INTER-ul cu Vointa......atunci avem echipa si poate cei de varsta mea isi mai aduc aminte ca trebuia sa mergi cu 2 ore inainte sa prinzi un loc bun si echipa era in primele 6......amintiri frumoase, doar amintiri.
Raspunde

Gigi Kent pt old fan.

Acum 12 ani

are timp si Vointa sa ajunga acolo trebuie doar sa-i acordam putina incredere... si sa o sprijinim. Sa ne aducem aminte ca in liga a 3-a, si a 2-a la fel zicea lumea..ca de ce sa mergem la meciurile descultilor astia, ce rost are ca nu o sa promoveze niciodata, dar acum iata-ne in liga 1 unde acum toti vreti cupe europene, campionate castigate... de unde domne? de unde ?! veniti prima data la stadion si sustineti echipa ca sa poata avea si ei performante care vor veni cu timpul dar cel mai important e nevoie de sustinere !!
Raspunde

bbc

Acum 12 ani

frustratilorrrrrrrrrrr
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus