Miercuri,
01.02.2023
Parțial Noros
Acum
1°C

Artboutique aduce primavara la Habitus

Între 2 și 4 martie, Artboutique aduce o nouă ediție a celui mai cunoscut târg de produse hand-made din Sibiu, în Galeria Habitus din Piața Mică nr. 4. Înscrierile pentru această ediție au fost deja deschise și se fac pe site-ul evenimentului, www.artboutique.org. Termenul limită este data de 25 februarie 2012. Pentru a menține calitatea evenimentului, ca în fiecare an, selecția participanților se va face după reguli foarte stricte. Validarea înscrierii se va face doar în cazul în care lucrările se încadrează într-una din categoriile acceptate de către organizatori pentru această ediție: design vestimentar, bijuterii, accesorii, ceramică pictată, sticlă pictată, lumânări parfumate, agende, jurnale, felicitări, tricotaje, origami, obiecte decorative, cosmetice homemade, produse bio, articole pentru copii. Datorită succesului înregistrat anul trecut, atelierele de creație ArtWorks vor fi organizate si cu prilejul acestei ediții ArtBoutique. Dacă anul trecut copiii au fost în centrul atenției, fiind învățați de un artist plastic cum să confecționeze diferite obiecte decorative, ediția din acest an va sta sub semnul comunicării dintre părinți și copii sau profesori și elevi. Sub îndrumarea unui psiholog și a unui artist plastic, participanții vor învăța cum să se implice activ în procesul de învățare a copiilor, își vor exersa deprinderile artistice și creative și vor învăța cum să-și petreacă timpul liber într-un mod constructiv și benefic. Cei interesați sunt rugați să se înscrie la adresa de e-mail: artworks.sb@gmail.com sau la telefon: 0740.705.000

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Vizualizari: 132

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus