Duminică,
28.05.2023
Parțial Noros
Acum
11°C

Gaz Metan testeaza doi jucatori in Antalya: algerianul Aymen Tahar si senegalezul Issa Ba

De când a plecat în cantonamentul de iarnă din Antalya, echipa medieșeană este adepta tacticii  de a „tace și face”.

De câteva zile, medieșenii testează doi jucători: Issa Ba și Aymen Tahar. Dacă numele lui Issa Ba este mai cunoscut publicului din România, mijlocașul senegalez evoluând până nu demul la FCM Tg. Mureș, cel al algerianului Tahar este total necunoscut.

Issa Ba, de 30 de ani, a mai evoluat în carieră pentru Stade Laval (Franţa), Chateauroux (Franţa), Wisla Cracovia (Polonia) şi Auxerre(Franţa). Senegalezul a jucat în 12 partide pentru târg-mureșeni în acest sezon, fără marcheze vreun gol.

Aymen Tahar, în vârstă de 22 de ani, și-a făcut junioratul la Sheffield United(2006-2008), unde a ajuns din țara sa natală, în anul 2005. În sezonul 2008-2009, Tahar a evoluat la echipa rezervelor lui Sheffield. Fotbalistul a fost selecţionat de patru ori la tineretul Algeriei, pentru care a marcat de două ori. Potrivit transfermarket.co.uk, valoarea de piață a algerianului este de 50.000 de euro.

Surse din cadrul clubului medieșean au confirmat faptul că cei doi jucători nu au ajuns încă la un consens cu Gaz Metan Mediaș. 

foto: Aymen Tahar. sură: gsp.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus