Marţi,
06.12.2022
Innorat
Acum
7°C

ULBS organizeaza propria cupa de schi

Cadrele didactice, studenții și absolvenții Universității “Lucian Blaga” din Sibiu se pot înscrie la prima ediție a Cupei de Schi a ULBS.

Înscrierile au loc în perioada 15-24 februarie, iar evenimentul propriu zis se va desfășura în data de 3 martie, la Păltiniș, la Arena Platoș.

”Scopul concursului este de a promova practicarea schiului în rândul studenților, absolvenților și profesorilor Universității "Lucian Blaga” din Sibiu și de a facilita comunicarea și cooperarea între studenți, absolvenți și cadre didactice pentru a crea o comunitate academică mai puternică”, arată Daliana Drăguțescu, specialist Relații Publice în cadrul ULBS.

Concursul de slalom în una sau două manșe, organizat de Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu- Facultatea de Științe- Departamentul de Științe ale Mediului, Sport și Fizică în colaborare cu studenții reprezentanți în Senatul ULBS și Asociația Alumni a Facultății de Științe Economice, va avea loc pe 3 martie și se va desfășura la Păltiniș, fiind găzduit de Arena Platoș.

Cei interesați să participe pot găsi mai multe informații despre modalitatea de înscriere pe www.cupadeschi.ulbsibiu.ro , unde pot lectura și regulamentul de desfășurare a competiției.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

student

Acum 10 ani

in sfarsit!foarte tare ideea:)Bafta;)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus