Vineri,
30.09.2022
Partial Noros
Acum
8°C

Adele s-a pozat in ie de Sibiu

Conform site-urilor de modă din România, ia tradiţională românească în care s-a pozat celebra cântăreaţă Adele este una specifică zonei Sibiu.

Ia “este de inspiraţie transilvăneană, des întâlnită în portul de Sibiu, adaptat după anii 60-70 şi în Ţara Făgăraşului – cunoscută drept: “ia cu negru””, scrie portalul alomoda.ro, citând un expert în domeniu.

Săptămâna aceasta, după ce a fost marea câştigătoare a premiilor Grammy, unde a obţinut şase trofee, Adele a acordat un interviu pentru numărul din luna martie al revistei Vogue SUA.

Cântăreaţa britanică a apărut cu o bluză inspirată de o ie românească, din colecţia de primăvară-vară 2012 a lui Tom Ford. Potrivit site-ului lui Tom Ford, bluza îmbrăcată de Adele pentru pictorialul din Vogue face parte din colecţia de primăvară-vară 2012. Această colecţie cuprinde mai multe bluze create de Tom Ford şi care au ca sursă de inspiraţie ii româneşti.

Pe de altă parte, în interviul acordat Vogue, Adele spune că vrea să ia o pauză de cinci ani în carieră, deoarece vrea să îşi dedice timpul relaţiei sale şi să se căsătorească. Adele consideră că este important să îşi dedice timpul relaţiei sale cu Simon Konecki, întrucât până în prezent a dat prioritate profesiei, fapt care a făcut-o însă nefericită.

Adele Laurie Blue Adkins, cunoscută ca Adele, este o cântăreaţă şi o compozitoare britanică. Ea a debutat la 19 ani şi s-a bucurat de un real succes comercial, fiind apreciată şi de critici. Adele a fost prima artistă care a primit premiul Critics' Choice la BRIT Awards. Până în prezent, Adele a lansat pe piaţă două albume, "19" şi "21". Cu o siluetă care este departe de a fi una standard în showbiz, Adele, o cântăreaţă cu o voce excepţională, nu s-a ferit să vorbească despre suferinţele sale în dragoste, în melodii precum "Someone Like You" şi "Rolling in the Deep".

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

2 comentarii

tuti

Acum 10 ani

IA romaneasca va face furori in lume dupa ce cintareata ADELE a imbracat-o curaj ptr confectioneri de ii vor castiga multi bani
Raspunde

muti

Acum 10 ani

ADELE sa imbracat in straiele stramosilor ei aceasta englezoaica a simtit chemarea tari CHEMAREA SINGELUI DACILOR LIBERI DE UNDE A PLECAT NEAMUL EI
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus