Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
20°C

Restanta cu Energia, pe 28. Daca nu ninge din nou

Meciul dintre CSU Sibiu și Energia Rovinari a fost programat, pentru a treia oară. De data aceasta, pe 29 februarie. Partida urmează să se joace la Târgu Jiu. Studenții au ratat meciul din etapa 20 din cauza ninsorii abundente. Drumul spre Târgu Jiu a fost blocat iar Federația a amânat meciul pentru data de 14 februarie. Cum ninsoarea nu s-a oprit iar CNADNR a decis închiderea Văii Oltului, partida a trebuit reprogramată din nou. De această dată, FRB a decis ca meciul să se dispute în 29 februarie, sperând că până atunci nu vor mai exista probleme de trafic. Sibienii ocupă în acest moment locul 7 în campionat în timp ce gorjenii sunt două locuri mai jos. Meciul este unul aproape decisiv pentru calificarea în play-off. Următoarea partidă a echipei CSU Sibiu este miercuri, în deplasare, împotriva echipei Gaz Metan Mediaș.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus