Joi,
28.03.2024
Innorat
Acum
11°C

Sibienii pot cumpara martisoare unicat de la Galeriile de Arta Populara

Se apropie luna mărţişorului, iar Muzeul ASTRA, prin Galeriile de Artă Populară de la Casa Artelor, vine în ajutorul domnilor cu o ofertă generoasă de mărţişoare din materiale ecologice şi miniaturi după obiectele de artă populară tradiţională.

”De 1 martie, copiilor şi fetelor le sunt oferite mici daruri, şnururi bicolore prinse de un obiect-amuletă, aducător de noroc. Această zi readuce în sufletele oamenilor speranţa, bucuria şi lumina, trăiri care sunt exprimate şi redate în micuţul mărţişor”, spune Ioana Luca, muzeograf la Muzeul Astra.

Micile talismane sunt realizate de artişti populari şi reconstituie majoritatea simbolurilor cunoscute şi iubite, de la ghiocei, până la trifoi şi coşari.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Dorina Nitu

de Dorina Nitu

Social
Telefon:
0742 381 305

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus