Ingrediente:
-1 piept de raţă, aproximativ 350 g
-sare
-100 g carnaţi chorizo
-150 g şuncă afumată
-200 g varza albă, tocată
-1 fenicul
-1/2 salata iceberg
-3 muraturi, la alegere
-1 ceapă roşie
-4 tortilla din grâu integral
-4 linguri maioneza
-4 fire de arpagic
Mod de preparare:
Încălziţi cuptorul la 150 de grade. Condimentaţi pieptul de raţă şi prajiţi-l puţin pe ambele părţi, până se rumeneşte. Se scoate din tigaie şi se pune la cuptor pentru 20 de minute.
Între timp, decojiţi şi tăiaţi chorizo feliuţe subţiri. Încălziţi puţin ulei într-o tigaie şi prajiţi feliile de chorizo. Tăiaţi şunca fâşii subţiri şi prajiţi-o şi pe aceasta în altă tigaie. Presăraţi sare peste varza tăiată şi amestecaţi-o cu mâinile.
Curăţaţi feniculul şi tăiaţi-l cubuleţe, alături de murături. Spălaţi şi curăţaţi salata şi ceapa, apoi tocaţi-le fin. Scoateţi pieptul de raţă din cuptor şi tăiaţi-l fâsii.
Se pune puţin tortilla la cuptor pentru a se încălzi. Ungeţi fiecare tortilla cu câte o lingură de maioneză. Presăraţi din toate ingredientele pe fiecare tortilla, pastrând 1/3 pentru garnisire. Rulaţi tortilla şi legaţi-le cu fire de arpagic. Poftă bună!
Foto: retete.eva.ro
Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).
Dacă ți-a plăcut, distribuie articolul și prietenilor tăi
Vizualizari: 303


Ultimele comentarii
Acum 2 ore
Alex
Acum 2 ore
Emil
Acum 3 ore
Stropinel
Acum 3 ore
Decat asa, mai bine NU!!
Acum 3 ore
Mioara