Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Cei sase barbati retinuti de politistii SIC au fost arestati preventiv

Cei şase bărbaţi, membrii ai unei grupări infracţionale, au fost reţinuţi de poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu, iar în cursul zilei de ieri au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă. 

Pe numele celor şase inculpaţi, Judecătoria Sibiu a emis mandate de arestare preventivă pentru 29 de zile. 
  Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu în vederea stabilirii şi probării întregii activităţi infracţionale a grupării.
 
Șase bărbați cu vârste între 17 și 42 de ani au fost reținuți de polițiștii sibieni de la Serviciul de Investigații Criminale după ce au bătut măr un tânăr de 23 de ani, în 15 februarie, într-un bar din Sibiu.
Potrivit informațiilor oferite de poliție, cei șase bărbați aveau o dispută mai veche cu Sorin B., victima agresiunii. Astfel, cei șase s-au adunat în seara zilei de 15 în fața barului, au intrat în local și l-au luat la bătaie. Verificările polițiștilor au scos însă la iveală mult mai mult decât o simplă încăierare. În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit tot felul de obiecte contondente, săbii, bâte, răngi și leviere, folosite pentru reglarea conturilor cu bărbatul de 23 de ani. În casele celor șase polițiștii au mai descoperit o grămadă de substanțe ambalate în plicuri inscripționate ca produse etnobotanice dar și felurite instrumente de porționat și cântărit. Toate substanțele au fost predate polițiștilor de la Crimă Organizată ce în acest moment le cercetează. Grupul de șase scandalagii va fi prezentat astăzi Parchetului pentru infracțiunile de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, vătămare corporală, portul fără drept în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică, a unor obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere sau lovire.
 
foto IPJ sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus