Miercuri,
30.11.2022
Cer Senin
Acum
5°C

Concert TiPtiL, joi, in Vintage Pub

Joi, 23 februarie, TiPtiL concertează la Sibiu, în Vintage Pub. Evenimentul face parte dintr-un mini-tour, pe care trupa îl susține în trei orașe din țară. Deşi este o trupă tânără, TiPtiL este deja la a treia întâlnire cu publicul sibian, care pare să guste cu pofta ritmurile jazzaggaefunkdancefun. TiPtiL îmbină stiluri diverse, într-un cocktail muzical greu de definit, în care energia celor două voci feminine şi groove-ul instrumentelor dau senzaţia că te afli într-un... shaker. Cercetătorii au stabilit, după un studiu exhaustiv, că participanţilor la concertele TiPtiL li se modifică centrul de greutate. Legile gravitaţiei se schimbă, astfel încât şi cei mai sedentari se pun în mişcare, chiar împotriva voinţei lor. TiPtiL a cucerit segmente de public importante şi are un portofoliu prestigios: concerte în cadrul festivalului internaţional de film TiFF; la invitaţia Institutului Cultural Român a reprezentat România la Romanian Music Nights la Berlin; recital la "B'ESTFEST" 2011, finalistă şi câştigătoare a premiului de jazz la Stufstock Newcomers 2010, finalistă la Global Battle of the Bands 2010 etc. Trupa TiPtiL şi-a propus să fie „un exercţiu pentru simţuri”, aşa că muzica pe care o creează are culoare. Bujor Stoicovici, Raluca Staicu, Andra Covaleov, Ciprian Moisescu şi Creţu sunt muzicieni de top, care, în afară de virtuozitate, au şi ”groove”, un simţ aparte al ritmului, care nu te lasă să stai pe loc. Răsfățat cu concerte dese, publicul Vintage Pub este exigent și cere mult de la actul artistic live. TiPtiL speră să îl convingă să se lase purtat de ritm, de parcă ar trăi într-o lume fără gravitaţie. Biletul pentru concertul TiPtiL costă 15 lei. Biletele pot fi cumpărate din Supporter Sports Pub & Grill, pe b-dul Victoriei sau în Vintage Pub

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus