Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Modificare: meciul Vointa-Astra se va juca sambata, trei martie

Anunțat inițial pentru data de patru martie, meciul dintre CSU Voința Sibiu și Astra Ploiești, din etapa a XIX-a a Ligii I, se va disputa cu o zi mai devreme, pe trei martie.

Potrivit lpf.ro, site-ul oficial al Ligii Profesioniste de Fotbal, primul meci al „alb-verzilor” din 2012 se joacă în prima sâmbătă a lunii martie. Celelalte coordonate ale partidei nu s-au modificat: Voința – Astra se va juca pe stadionul „Municipal” din Sibiu, cu începere de la ora 15.00. Partida va fi transmisă de Digi Sport.

În tur, echipa antrenată de Alexandru Pelici a câștigat, pe terenul Astrei, cu 1-0. Golul sibienilor a fost marcat de „șeptarul” Iulian Popa, în minutul 40.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus