Vineri,
29.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Ofensiva de exceptie pentru CSU la Medias

 

Deși au plecat din Sala Sporturilor învinși, sibienii au arătat o ofensivă de excepție în meciul cu Gaz Metan Mediaș. CSUSibiu este echipa care, până în acest moment, a marcat cele mai multe puncte Mediașului pe propriul lor teren. Sibienii au reușit să marcheze 94 de puncte, singura reușită relativ similară fiind a Energiei Rovinari, care a reușit să marcheze la Mediaș 91 de puncte. Ofensiva sibiană a fost alimentată de pătrunderile lui Jay Wisseh și de aruncările de la distanță reușite de Nikita Khartchenkov. Sibienii au avut procentaje relativ asemănătoare cu ale Mediașului la aruncările din acțiune, 56% la 2 puncte față de 61% și 33% la 3 puncte față de 36% Mediașul. În schimb, la libere, Sibiul a aruncat slab deși jucătorii lui Cătălin Vulc au fost faultați mult mai des decât cei ai lui Ovidiu Teleabă. Sibienii au avut 36 de aruncări din care au marcat doar 24 în timp ce Mediașul a reușit 18 puncte din 25 de aruncări de la linia de fault.

Dacă Mediașul a dominat copios la două capitole, recuperări și pase decisive, Sibiul a compensat din plin la forțarea erorilor adversarului. Studenții au forțat medieșenii la nu mai puțin de 20 de mingi pierdute. În meciul de la Sibiu, aceeași ofensivă agresivă a sibienilor a făcut ca Mediașul să piardă 18 mingi. Punând în balanță toate aceste informații statistice, Gaz Metan a câștigat pe fondul recuperărilor ofensive, unde a reușit cu 9 recuperări în plus față de CSU.

Puncte marcate la Mediaș:

91 Energia Rovinari

79 BC Mureș

82 BC Miercurea Ciuc

86 Dinamo București

74 CSM București

75 CSM Oradea

84 CSȘ Giurgiu

54 Politehnica Iași

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus