Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

8 x +30 pentru Wisseh

Fundașul echipei CSU Atlassib Sibiu, Jay Wisseh, este primul jucător din campionatul național de baschet ce reușește să atingă, pentru a opta oară, borna de 30 de puncte marcate într-o partidă. Liderul echipei sibiene a jucat până acum în 20 de partide, având o medie de 24.3 puncte pe meci. Wisseh luptă cot la cot pentru titlul de cel mai bun marcator al campionatului cu fundașul echipei CSM București, Goran Martinic. Acesta din urmă are marcate 508 puncte față de cele 486 marcate de Wisseh, însă în 21 de partide. Media lui Martinic este de 24.19 puncte marcate pe meci. Clujeanul Krstanovic completează podiumul celor mai buni marcatori din campionat cu o medie de 22.11 puncte pe meci. Wisseh conduce detașat și lupta pentru cele mai multe pase decisive pe meci. Până acum, în cele 20 de partide, Wisseh a adunat 145 de pase decisive având o medie de 7.25 de pase pe partidă. El este urmat de orădeanul Nemanja Maric, cu 6.53 pase și Jujuan Cooley cu 6.20 pase pe meci.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

1 comentarii

un sas

Acum 12 ani

cel mai bun jucator din Romania
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus