Sâmbătă,
25.06.2022
Cer Senin
Acum
16°C

All Star Game: Echipa Nordului câștigă partida de gală, la trei puncte diferență

All Star Game: Echipa Nordului câștigă partida de gală, la trei puncte diferență

O partidă cu câteva faze spectaculoase din partea ambelor echipe, meciul de gală All Star Game a încheiat în această seară oficial parcursul baschetbaliștilor la Sfântu Gheorghe, pe Sepsi Arena. Partida s-a încheiat la scorul de 125-122, Echipa Nordului adjudecându-și victoria. 

După un meci relaxat între două echipe care i-au întrunit pe unii dintre cei mai buni jucători ai momentului, cu numeroase pase și coșuri spectaculoase, All Star Game și-a proclamat câștigătorul. Din păcate, sibienii nu au reușit nici în această formulă să „fure” o victorie, însă au făcut o figură frumoasă pe Sepsi Arena, atât în Cupa României, jucând unul din cele mai spectaculoase meciuri împotriva celor de la BC Timișoara, cât și în această seară la All Star, unde au fost jucători importanți în parcursul Echipei Sudului.

Din partea CSU Sibiu, au participat Tyler Laser – titular, Monyea Pratt – titular, Mirel Dragoste, Radu Paliciuc și Lawrence Kinnard II. Cei cinci au jucat în Echipa Sudului alături de Georges Darwiche, Dragan Zekovic și Cătălin Baciu de la CSM Steaua Eximbank, Porter Troupe și Andriy Agafonov de la BCMU FC Argeș Pitești și alături de Goran Martinic și Ivan Siriscevic de la SCMU Craiova.

Antrenori ai echipei sudului au fost Dan Fleșeriu de la BC CSU Sibiu și Hristu Șapera, antrenorul echipei BCMU FC Argeș Pitești.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus