Joi,
03.12.2020
Parțial Noros
Acum
1°C

Si eu, eu cu cine ”blogaresc”, monser?

27 Februarie 2012 22:35

Mircea Cazan nu a mai găsit cerneală pentru blogul său de mai bine de un an, cam din aceeași vreme în care s-a lăsat de ”meserie” și Cornel Știrbeț. Îi salvează, pe rând, pe fiecare, colegii Răzvan Pop, blogger cu state vechi (de fapt, în cazul lui, nu știi dacă e mai întâi blog de politician sau politician care face și blogging), respectiv Raluca Turcan. La Raluca, însă, avem mai degrabă de a face cu o platformă de publicat comunicatele de presă, decât cu un blog în adevăratul sens al cuvântului.
Între cei patru de mai sus, există de ceva vreme și blogul lui Raimar Wagner, actual consilier local din partea FDGR. Fost ziarist, tastatura nu ar trebui să îi fie foarte străină și nici pofta de a combate.
Deocamdată, cam puține subiecte locale, dacă e să mă întrebați. Dar, odată cu apropierea alegerilor, cine știe, poate că postările despre cele treburi sibiene se vor înmulți. Până atunci, vă puteți delecta cu o expeditivă concluzie a unei ”inspecții” la chioșcurile care funcționează în curtea diferitelor școli din oraș.

Foto 

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus