Sâmbătă,
18.05.2024
Parțial Noros
Acum
21°C

Sibienii din Turnisor au un preot nou: parintele Ioan Lupu

Credincioşii Parohiei Turnişor II din Sibiu au începând de ieri un nou preot. Înalt Preasfinţitul Laurenţiu, Mitropolitul Ardealului, a oficiat Sfânta Liturghie şi le-a prezentat enoriașilor pe noul preot. Conform Mitropoliei Ardealului, părintele Ioan Lupu are misiunea de a finaliza lucrările la biserica parohială şi de sprijini lucrarea pastoral-misionară din parohie.

“Postul făcut în numele lui Hristos implică atât trupul cât şi sufletul. Postul de bucate trebuie să fie unit cu cel de păcate. În timpul postului, reducem mâncarea, dar reducem şi păcatele noastre. Încercăm ca minţile noastre să fie îndreptate spre Dumnezeu iar inimile să fie deschise acum spre iubirea de Dumnezeu şi de semen. Faptele pe care le implinim de acum înainte trebuie să fie fapte ale credinţe, fapte adevărate, care să susţină efortul pe care îl facem prin postirea de bucate”, a spus ÎPS Laurențiu, cu ocazia acestui eveniment.

Părintele Ioan Lupu îl înlocuiește pe părintele paroh Nicolae Comănici, căruia toți cei prezenți i-au mulțumit pentru grija faţă de parohie și munca depusă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Observator

Acum 12 ani

Autorul nu ne spune de ce a fost inlocuit preotul Comanici si, citez \"căruia toți cei prezenți i-au pentru grija faţă de parohie și munca depusă.\" I-au ce ? Fratilor, de cap limpede ati auzit ?
Raspunde

Taratorule

Acum 12 ani

Capul limpede intr-o redactie este redactorul sef. Asta e stire? Un vrajitor a fost inlocuit cu alt vrajitor. Acesti bisnitari si spagari, imbracati ca vrajitorii (care se roaga pentru ploaie si care sfintesc orice pentru bani) sunt parazitii absoluti ai societatii noastre. Avem bolnavi de cancer, avem parinti care n-au bani sa plateasca pentru gradinita micutilor. Avem o multime de nevoi (ca societate). Biserica ce face? Doar cu povestile si cu pretinsul banilor.
Raspunde

Iertare doamne

Acum 12 ani

nici prea sfint nici prea inalt dar afacerist da ,acest streza nu are frica de Dzeu nici ca un muritor de rind adulmeca si loveste acolo unde prada nu-i opune rezistenta mai bine zis cel ce nu si-a platit birul catre poarta .Investirea tinerilor cu bani se face pe banda . Fereasca domnul de cel ce se opune si comenteaza DICTATORULUI
Raspunde

Observator

Acum 12 ani

Fane, ai completat faza cu \"multumirea\" dar tot n-ai spus de ce a fost schimbat preotul. Ia pune matale mana pe carte si vezi ce zice paradigma lui Laswell cu privire la continutul unei stiri. Ah, cui ii mai trebuie carte in zilele noastre... ?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus