Miercuri,
15.05.2024
Cer Senin
Acum
9°C

Licitatie de 5,5 mil. de euro la CJ Sibiu: reabilitarea drumului Sacadate – Nou

Trei ani este termenul de finalizare a lucrărilor de reabilitare a celor aproape 19 km de drum care leagă localitățile Săcădate, Nucet, Cornățel, Roșia și Nou. Termenul este prevăzut în cadrul procedurii de achiziție publică lansată azi de Consiliul Județean Sibiu, licitație pentru care deschiderea ofertelor este programată pe 23 aprilie.
Drumul care intră în reabilitare ar putea deveni o alternativă pentru cei care doresc să facă legătura între Valea Oltului și cea a Hârtibaciului, prin reducerea distanței parcurse între Avrig și Cornățel de la 40 la 16 km, se arată într-un studiu de fezabilitate realizat de Icertrans SA București.
”Necesitatea promovării investiției este dată în principal de starea de degradare a drumului, pe unele tronsoane îmbrăcămintea fiind din pământ. Pe vreme nefavorabilă, acest tronson devine impracticabil”, se arată în studiul amintit.
În cadrul acestei proceduri au fost prevăzute încă două loturi care vizează reabilitarea podurilor de la Roandola (comuna Laslea) și a celui din satul Iacobeni. Valoarea estimată a lucărilor, pe toate cele trei loturi, este de 23,73 milioane de lei, fără TVA.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 281

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Bibi

Acum 12 ani

Terminati ce ati inceput si nu mai tot pergatiti capital de alegeri si smenare de fonduri!! Centura ... neterminata, Sibiu -Agnita ... neterminata , Sugagul ...neterminata, Aeroportul ...neterminat ..etc!! Credeti ca mai voteaza cineva aburelile echipei de la CJS???
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus