Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Revansa pentru Cupa Romaniei

 

Gaz Metan Mediaș întâlnește mâine, în deplasare, una dintre cele mai arțăgoase echipe din Divizia A, CSM București. Gaz Metan intră în această partidă cu răni adânci provocate de eliminarea din Cupa României, când CSM București a jucat mult mai pragmatic și a reușit să se califice în Final Four, eliminând deținătoarea trofeului. Meciul din Arena de Baschet este programat să înceapă la ora 18 și va fi transmis în direct de postul DigiSport 2.

Ambele echipe se află în lupta pentru o clasare cât mai bună în play-off. În acest moment Gaz Metan ocupă locul 1 în clasament, cu 38 de puncte iar CSM București, cu un punct mai puțin, ocupă locul 4 dar se află la egalitate de puncte cu alte trei echipe. De la eliminarea din Cupa României, CSM București nu a mai pierdut nicio partidă și este una dintre cele mai redutabile echipe din campionat pe teren propriu. De cealaltă parte, exceptând înfrângerea din deplasare în fața Asesoftului, Mediașul are o serie de 7 victorii. În tur, Gaz Metan Mediaș a câștigat cu scorul de 97-74. Medieșenii și-au câștigat și partida de pe teren propriu din Cupa României dar la un scor mai mic decât cel obținut de bucureșteni în partida tur. 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Bogdan Brylynski

de Bogdan Brylynski

Editor
Telefon:
0722 227 297

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus