Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
15°C

Doua femei, la spital dupa ce au fost lovite de o remorca desprinsa de la un camion

Două femei au ajuns, luni dimineaţă, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, după ce au fost lovite de o remorcă desprinsă de la un camion, în timp ce aşteptau într-o staţie de autobuz din municipiul Sibiu, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Sibiu, cele două femei se aflau într-o staţie de autobuz din municipiul Sibiu, când o remorcă desprinsă de la un camion le-a lovit.
"Este vorba despre un accident petrecut la intersecţia a două artere intens circulate. O remorcă s-a desprins şi a lovit două persoane", a declarat corespondentului Mediafax inspectorul Luciana Balteş, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu.
Potrivit sursei citate, este vorba de un camion al societăţii Electrica, iar acesta tracta o remorcă în care se afla un buldoexcavator.
"Se pare că remorca nu era bine asigurată, s-a desprins şi a pătruns pe trotuar, unde a lovit două femei care se aflau în staţia de autobuz", a spus sursa citată.
Cele două femei au fost duse la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, unde sunt supuse investigaţiilor medicale.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

ion

Acum 12 ani

dosar penal pt cei de la electrica, pt cei de la rar si pt politia rutiera. Saracele femei.
Raspunde

luci

Acum 12 ani

Si unde in Sibiu a avut loc accidentul?
Raspunde

Georgeta

Acum 12 ani

Am informatii ca acest caz a fost musamalizat. Doamnele in cauza au fost externate dupa cateva ore, desi una dintre ele a avut ambele picioare strivite. Rog Turnul Sfatului sa se intereseze, o sa afle informatii senzationale despre cum s-a musamalizat acest caz. Daca nu puteti sa le gasiti pe cele doua doamne, lasati mesaj aici si fac rost de datele de contact.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus