Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Vointa si Gazul, la Digi Sport si in etapele 22 si 23

În etapele următoare ale Ligii I, meciurile celor două echipe sibiene vor putea fi vizionate pe canalele Digi Sport.

Departamentul Competiții din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal a făcut astăzi public programul desfășurării și televizării etapelor 22 și 23 ale Ligii I. De menționat este faptul că etapa a XXII-a este una intermediară, prima din acest an.

Astfel, în runda cu numărul 22, Gazul va juca, acasă, în compania formației CS Mioveni. Jocul este programat pentru marți, 20 martie, cu începere de la ora 19.00. În aceeași etapă și în aceeași zi, sibienii de la Voința se vor deplasa la Tg. Jiu, pentru jocul cu Pandurii. Meciul „alb-verzilor” va începe la ora 21.30.

Etapa 23

După deplasarea din runda precedentă, Voința va juca, pe propriul teren, cu FC Sportul Studențesc. Întâlnirea va avea loc duminică, 25 martie, de la ora 15.00. De partea cealaltă, medieșenii vor înfrunta Steaua București, în deplasare, luni, de la ora 21.30.

Voința și Gazul vor juca sâmbăta aceasta una împotriva celeilalte, în derby-ul județului Sibiu. Meciul va avea loc pe stadionul „Municipal” din Sibiu, cu începere de la ora 15.00. Partida va fi transmisă tot de Digi Sport.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus