Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

De astazi se pot cumpara biletele pentru derby-ul judetului la fotbal

În această sâmbătă are loc, pe stadionul „Municipal” din Sibiu, derby-ul județean, la fotbal, dintre Voința și Gaz Metan Mediaș.

În acest sens, oficialii clubului din Sibiu au stabilit programul de vânzare și prețul biletelor pentru partida din week-end. Ca de obicei, cel mai ieftin bilet este cel pentru peluze, costul lui fiind de 15 lei. Biletele pentru tribuna I acoperită pot fi cumpărate în schimbul a 30 de lei, iar pentru zona neacoperită acestea costă 20 de lei.

Programul casei de bilete:

Astăzi, între orele 15-18.

Vineri, în intervalul orar 12-18.

Sâmbătă, începând cu ora 11.00 și până aproape de primul fluier al meciului.

Meciul Voința Sibiu – Gaz Metan Mediaș va avea loc sâmbătă, de la ora 15.00. Sâmbătă, 17 martie 2012, aproximativ 90 de jandarmi, vor acţiona pentru asigurarea ordinii publice la stadionul municipal din Sibiu cu prilejul întâlnirii dintre CSU Voinţa Sibiu – FC Gaz Metan Mediaş.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

CLAY

Acum 12 ani

SA FIM CAT MAI MULTI DRAGI SIBIENI ECHIPA ARE NEVOIE DE NOI DECI NU EZITATI VENITI PE STADION,HAI VOINTA HAI VOINTA HAI VOINTA........SA-I ARDEM PE CIANGAI
Raspunde

Chinezu

Acum 12 ani

Vezi ca jucati cu mediasu nu cu miercurea ciuc..nu va mai incredeti..ptr noi sunteti un no name..hai gazuuu!
Raspunde

Ovidiu

Acum 12 ani

Sa fim fair-play, \" VOINTA SI GAZ METAN, ASTA-I FOTBAL SIBIAN\". Trebuie sa fim mandri ca avem 2 echipe in prima liga si acolo trebuie sa ramana. Nu e loc de rivalitate intre Sibiu si Medias. Gazul ne-a readus, noua sibienilor, bucuria meciurilor de Liga 1, iar Vointa acum ne face sa retraim incet incet bucuriilede altadata. Sambata TREBUIE sa castige VOINTA, iar GAZ METAN sa ia puncte din toate meciurile urmatoare numai nu de la Sibiu.Cu totii la stadion Smabata sa facem un spectacul si in teren, dar si in tribuna. sa dam un exemplu de civilizatie intregii tari. HAI VOINTA, HAI GAZUL !
Raspunde

Gazistul

Acum 12 ani

@Ciobaneeeeeeeeeee ....usor cu amenintarile ca nu ne sperii
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus