Duminică,
21.04.2024
Partial Noros
Acum
5°C

BRD a lansat Anyma- platforma de tranzactionare online pe pietele de capital

BRD a lansat astăzi ANYMA, noua platformă dedicată tranzacţionării online pe pietele de capital. ANYMA completează dispozitivul de relaţionare cu clienţii, adăugându-se modului de lucru curent cu brokerii.

ANYMA oferă o imagine completă a pieţelor de capital locale şi internaţionale (cotaţii în timp real, adâncime piaţă la nivel de simbol, statistici de tranzacţionare). Uşor de folosit, platforma pune la dispoziţie spaţii de lucru personalizate şi un modul de analiza grafică avansat, împreună cu modulul de tranzacţionare integrat.

„Dorim să venim mai aproape de clienţii noştri prin intermediul unui produs care pune pe primul plan siguranţa, confortul şi eficienţa, şi ne aşteptăm ca ANYMA să depăşească aşteptările clienţilor băncii”, a spus Daniel Pocorea, Directorul Direcţiei Pieţe de Capital din cadrul BRD-Groupe Société Générale.

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor şi are cea de-a doua capitalizare bursieră la BVB. BRD face parte din Grupul Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro. Grupul are 157.000 de angajaţi şi 33 de milioane de clienţi în toată lumea, pe trei activităţi - cheie: - Retail banking, finanţări specializate şi asigurări - Private Banking, Gestiune de active şi servicii pentru investitori - Corporate & Investment Banking

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus