Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

PNG+PRM=LOVE

Preşedintele PNG, George Becali, a anunţat, vineri, după şedinţa Consiliului Naţional, că partidul pe care îl conduce va participa la alegerile locale şi generale în alianţă cu Partidul România Mare. El a arătat că aceasta a fost opţiunea a 99% dintre reprezentanţii PNG din Consiliul Naţional. "Vom merge în coaliţie împreună cu PRM. Aceasta este hotărârea Consiliului Naţional şi este şi voinţa mea alături de voinţa lor", a subliniat liderul PNG. Potrivit lui Becali, viitoarea coaliţie va avea candidaţi comuni în toată ţara, în toate localităţile. La Sibiu, cele două partide îşi doresc să câştige cât mai mulţi consilieri judeţeni şi locali. ”Apreciez această înţelegere care a avut loc la nivel central, dintre preşedintele Vadim Tudor şi preşedintele Becali, urmează ca la nivel teritorial-judeţean să discut cu domnul Haiduc, care este preşedintele organizaţiei judeţene PNG, pentru a vedea cum o contretizăm în plan practic, la nivelul judetului”, a declarat președintele PRM Sibiu, Eugen Rotărescu pentru postul local de televiziune Realitatea TV Sibiu.

Foto: Mediafax

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

david

Acum 12 ani

Cand aud de \"marele comunist\" Vadim Tudor imi vine sa vomit.
Raspunde

VDV

Acum 12 ani

el comunist destept . dar tu ? cum esti fata de noi acest biet popor roman.//
Raspunde

gicu

Acum 12 ani

se potrivesc de minune doi descreierati
Raspunde

Da

Acum 12 ani

Sac si petic!
Raspunde

Sulfamida Barbu

Acum 12 ani

Basescu si pdl / Saracie foamete
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus