Vineri,
09.12.2022
Innorat
Acum
10°C

1800 de vizitatori la standul Sibiului

 

La sfârşitul săptămânii trecute, Asociaţia Judeţeană de Turism Sibiu (AJTS) a promovat destinaţia turistică – judeţul Sibiu - în cadrul celei de-a XXVII-a ediţiiTârgului de Turism al României organizat la Centrul expoziţional ROMEXPO din Bucureşti.

În cadrul acestei ediţii, reprezentanţii AJTS au promovat Sibiul activ cu mozaicul de activităţi ce pot fi practicate: trasee de drumeţie şi de bicicletă, echitaţie, rutele alpine Transfăgărăşan şi Transalpina, tabere, posibilităţi de relaxare şi tratament în staţiunile balneare. În standul judeţului Sibiu au participat reprezentanţii Asociaţiei Mioritics, care au promovat Itinerariul Bisericilor Fortificate, şi Centrul de Informare Turistică Avrig, care a prezentat atracţiile regiunii Ţara Oltului. În cele 4 zile ale târgului, standul Sibiului a totalizat 1800 de vizitatori şi s-au stabilit 80 de contacte cu agenţii de turism, transportatori, ghizi, organizatori de evenimente, publicaţii de profil şi reprezentanţi mass-media. La infodesk-ul judeţului au fost distribuite peste 3500 de materiale însumând pliante, broşuri şi hărţi. Personalul de la stand a preluat adresele de email ale vizitatorilor (agenţii de turism şi individuali) cărora le-au trimis în format electronic ofertele special pregătite de operatorii turistici din judeţ pentru Sărbătorile de Paşti şi 1 Mai.

Alături de oferta judeţului, Biroul de Promovare şi Dezvoltare în Cultură şi Turism al Primăriei Sibiu a promovat 7 Trasee Turistice în oraşul Sibiu, în standul dedicat proiectului Sibiu. Baroc Update. Standul Sibiului a fost animat de spectacole susţinute de Guilty Lemon şi Big Band Sibiu, iar un conte şi o contesă au întâmpinat vizitatorii. 

Turiştii români interesaţi de vacanţe active şi de circuite

După cum s-a remarcat şi la ediţia de anul trecut a târgului, turiştii români devin tot mai interesaţi de organizarea de sejururi active. Dintre solicitările cele mai frecvente, amintim ofertele de sărbători şi circuite de câteva zile; astfel, noua hartă a judeţului cu circuite recomandate s-a dovedit a fi un instrument de promovare deosebit de apreciat.

Vizitatorii individuali au fost totodată interesaţi de agenda evenimentelor culturale, tratamente în staţiunile balneare, agrement la complexul de lacuri de la Ocna Sibiului, drumeţii în zona montană, iar agenţiile de turism au solicitat informaţii despre oferta generală şi posibilităţi de organizare de tabere şcolare. Destinaţiile cele mai solicitate au fost oraşul Sibiu, Mărginimea Sibiului, Păltiniş, Ocna Sibiului şi Bazna.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus