Duminică,
05.02.2023
Innorat
Acum
-6°C

Petre Grigoras: "In orice conditii trebuie sa castigam meciul cu Sibiul"

După ce au pierdut nemeritat cu CFR Cluj în etapa trecută, scor 2-0, Pandurii lui Petre Grigoraș dau, astăzi, piepit cu „alb-verzii” lui Alexandru Pelici, în etapa XXII-a a Ligii I.

Ambele echipe au pierdut meciurile din etapa precedent cu același scor, 2-0. Voința n-a putut să riposteze pe propriul teren în fața lui Gaz Metan, iar Pandurii Tg. Jiu au pierdut cu același scor partida jucată pe terenul liderului CFR Cluj, la capătul unul joc în care oltenii au fost superiori la toate capitolele. Astfel că, amândouă formațiile sunt în căutare de puncte – Voința pentru a nu se afunda din nou în zona nisipurilor mișcătoare, iar Pandurii pentru a se menține în primele șapte formații din România.

Tehnicianul Pandurilor, Petre Grigoraș, a declarat, înaintea jocului cu sibienii, că întâlnirea va fi una destul de dificilă. „Ne trebuie punctele să ne revenim. Echipa e datoare, în primul rând, faţă de ea. Şi, implicit, e datoare faţă de cei care o urmăresc. Avem nevoie mai mult ca niciodată de aportul suporterilor. Trecem printr-o situaţie destul de delicată, după trei etape am câştigat un singur punct când aveam posibilitatea să câştigăm mult mai multe. Va fi foarte greu cu Sibiu. E o echipă incomodă, care se apără foarte bine în deplasare, supraaglomerat, şi ne va trebui multă răbdare, în primul rând, şi puţină şansă, pentru că văd că ne lipseşte. Voinţa vine după o înfrângere pe teren propriu şi va încerca să scoată punct sau puncte la noi. Noi nu mai avem voie să facem paşi greşiţi pentru că situaţia se va înrăutăţi. E o problemă de moral. Eu cred că jucătorii se vor mobiliza exemplar şi vom avea câştig de cauză. Am speranţe că vom câştiga această partidă, indiferent de absenţele pe care le avem“, a declarat Petre Grigoraş, citat de Gazeta de Sud.

Victorie cu orice preț

Din lotul târg-jienilor nu vor face parte Alexandre Cardoso, exclus pe o perioadă nedeterminată și căpitanul Mihai Pintilii, suspendat. În schimb, va reveni Claudiu Voiculeţ. „Va trebui să ne descurcăm, să nu mai găsim motive sau scuze. Trebuie soluţii şi în orice condiţii trebuie să câştigăm meciul cu Sibiul. Altfel, situaţia noastră se înrăutăţeşte şi e păcat de tot ce s-a făcut până acum“, a mai spus Grigoraş.

Pandurii şi Voinţa Sibiu s-au întâlnit o singură dată în Liga 1, în turul acestui campionat, când scorul a fost egal, 0-0. Returl va fi în această seară, pe DigiSport1, de la ora 21.30.

foto: gsp.zing.ro

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus