Sâmbătă,
19.06.2021
Parțial Noros
Acum
22°C

Voleiul sibian ramane in prima divizie

Voleibalistele Clubului Sportiv Municipal din Sibiu au reușit să se mențină în Divizia A, în urma play-out-ului jucat în compania formației „U” Cluj, scor general 3-1.

După egalitatea la 1de la Cluj, sibiencele urmau să joace două meciuri pe propriul teren. Ieri, în sala Transilvania, au câștigat primul joc, la capătul unei partide de infarct, cu scorul de 3-2. Astăzi era ziua în care se decidea dacă va mai exista un joc cinci, scenariu realizabil doar dacă clujencele învingeau. Nu a fost însă cazul, deoarece CSM Sibiu s-a impus în patru seturi, scor 3-1.

După un prim set pierdut la 22, echipa de senioare din Sibiu, încurajată de puțin peste 150 de persoane, le-a câștigat pe următoarele trei. Nucleul dur al spectatorilor din sala Transilvania a fost format, ca și ieri, din suporteri ai Interului. Aceștia, înarmați cu o tobă, voci neobosite și steaguri au reușit să convertească și pe mulți dintre simplii privitori în adevărați oameni de galerie. Printre lozincile fanilor s-au regăsit și „luptăm, luptăm, luptăm și câștigăm” sau „ale, Sibiu, ale”.

De menționat este faptul că prima minge din cele patru seturi a fost câștigată de formația oaspete. După un prim set câștigat de clujence, sportivele din Sibiu și-au adjudecat setul secund, învingând cu 25-23. Motivația voleibalistelor CSM-ului s-a văzut și după cele patru time-out-uri ale setului doi, când, în trei din patru situații, acestea au câștigat punctul de după indicațiile antrenorilor.

Setul trei a consemnat aceeași regulă în privința punctelor câștigate după time-out. De asemenea, acesta a fost setul în care s-a atins pentru prima dată o diferență de scor de 10 puncte, favorabilă sibiencelor. Setul s-a încheiat cu scorul de 25-16, pentru CSM Sibiu.

Setul victoriei

Setul patru a stat sub semnul îndemnului „toată lumea, în picioare!” pe care micuța galerie îl adresa publicului prezent în sala Transilvania. După egalitatea la cinci, sibiencele s-au desprins, iar la 13-7 încordarea de pe chipul voleibalistelor CSM-ului dădea semne de dispariție, înlocuită de zâmbete. Cu peste 100 de oameni în spate, Sibiul câștiga punct după punct și ajungea la un neverosimil 21-11. Două puncte câștigate rapid de „U” Cluj ducea scorul setului patru la 21-13, însă jocul sibiencelor a funcționat perfect, ele câștigându-le pe următoarele patru. Setul se închie cu 25-13, iar CSM Sibiu își câștigă rămânerea în Divizia A, după 3-1 în play-out.

Uralele mulțimii au continuat minute în șir și, ca un fapt divers, antrenorul Branko Gajic a sărutat părintește pe fiecare dintre elevele sale, consolându-le pe cele care, de emoție, au izbucnit în plâns. 

Tag-uri: Branko Gajic

Vizualizari: 156

Comentarii

13 comentarii

Tudor

Acum 9 ani

FELICITARI ECHIPEI SI MULTUMIRI GALERIEI !
Raspunde

xyz

Acum 9 ani

felicitari fetelor pentru victorie! au dat dovada de spirit de echipa si au avut nervii tari in momentele cheie ale ambelor meciuri!!!intr-adevar o galerie frumoasa iar in ultimul set toata sala a cantat..frumoasa atmosfera! FELICITARI!!!!
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

felicitari fetelor dar si antrenorului care se pare ca face treaba buna la club...
Raspunde

geba

Acum 9 ani

DIN GERMANIA - FELICITARI PENTRU ECHIPA - ANTRENOR - CLUBUL CSM SIBIU !!!
Raspunde

rou

Acum 9 ani

meciul 4: ***www.youtube.com/playlist?list=PLA2C5B442DC2A6FAF
Raspunde

@rou

Acum 9 ani

nu ai cumva si meciul 3?:D
Raspunde

FAN VOLEI

Acum 9 ani

FELICITARI FETELOR!!!!
Raspunde

wpd

Acum 9 ani

ce penibil sunteti. am avut o galerie de alcolisti care cantau la comanda la dm Scutea si un albitru care tragea cu noi ,doar cine nu a vrut sa vada cum sa furat nu a vazut.........
Raspunde

@8

Acum 9 ani

e grea limba romana nu-i asa?
Raspunde

dan

Acum 9 ani

bai wpd oare nu esti din Cluj, nu de alta dar gramatica ta este mult mai apropiata de cea a limbii maghiare p.s. daca vrei neaparat sa sti cel mai penibil esti tu!
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

Felicitari fetelor si antrenorului pentru efortul depus.Sper sa o tine-ti tot asa ...
Raspunde

un sibian

Acum 9 ani

Felicitari fetelor si antrenorului pentru efortul depus.Sper sa o tine-ti tot asa ...
Raspunde

2oi sibieni...

Acum 9 ani

Felicitari fetelor si stafului tehnic,sunteti o mandrie pt noi sibienii..!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus