Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Voleiul ramane in prima divizie. Duelul Sibiu – Cluj, decis in trei meciuri

Echipa din Sibiu a câștigat play-out-ul diviziei A1 de volei feminin, în detrimentul formației Universitatea Cluj, cu scorul general de 3-0.

După ce s-a impus pe teren propriu de două ori cu 3:1, CSM Sibiu a câștigat și primul meci de la Cluj, iar astfel a tranșat disputa eliminatorie. Sibiencele, antrenate de Branko Gajic, rămân pe prima scenă a voleiului românesc, după succesul cu 3:1(20:25, 25:20, 25:16, 25:21), de sâmbătă, 16 martie 2013.

Ca o curiozitate, în această luptă pentru evitarea retrogradării, voleibalistele din oraș au pierdut, în fiecare din cele trei jocuri disputate, câte un singur set. În plus, reamintim că CSM Sibiu și „U” Cluj s-au mai întâlnit, în aceeași fază, în sezoanele 2010/2011 și 2011/2012. De fiecare dată, echipa câștigătoare, fie că a fost „U” Cluj(2011) sau Sibiu(2012 și 2013), nu a avut nevoie de un al cincilea meci pentru a obține biletele pentru un nou sezon al diviziei A1. În 2011, Clujul se impunea cu 3-0, în timp ce Sibiul a avut nevoie de patru partide în 2012 și de trei, în 2013.

Întrebare pentru conducerea CSM Sibiu: rămâne Gajic?

Reamintim că Branko Gajic a fost pe banca sibiencelor și în întâlnirea pentru evitarea retrogradării de anul trecut. Antrenorul, care a declarat în repetate rânduri că șansele de a mai continua la CSM Sibiu sunt aproape nule, a mărturisit, pentru Turnul Sfatului, săptămâna trecută, după cel de-al doilea meci cu „U” Cluj, că va lua o decizie după ce se va termina play-out-ul.

CSM Sibiu: Denisa Viloiu, Sorina Marian, Milica Tasic, Gabriela Dancu, Alexandra Ariton, Daria Popa-Calotă, Lorena Dancu(libero) + Andreea Petra și Loredana Paşca.

Antrenor Branko Gajic.

foto: arhivă

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

6 comentarii

Tudor

Acum 11 ani

FELICITĂRI ECHIPEI ȘI ANTRENORULUI !
Raspunde

alin

Acum 11 ani

felicitari!!!!ar fi pacat sa plece antrenorul!!!!poate la anul ajung in play off.
Raspunde

un sibian

Acum 11 ani

felicitari fetelor si antrenorului....
Raspunde

eu

Acum 11 ani

felicitari intregii echipe...
Raspunde

CipSB

Acum 11 ani

Felicitari si la anul sa luptam pt.play off!!
Raspunde

cunoscator

Acum 11 ani

antrenorul a plecat la Blaj........
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus