Joi,
25.04.2024
Innorat
Acum
7°C

Un punct si de la capat. Steaua Bucuresti – Gaz Metan Medias: 0-0

Gaz Metan a terminat la egalitate, scor 0-0, partida jucată, în deplasare, în compania formației Steaua București, iar prin prestația din această seară a năruit practic visurile „roș-albaștrilor” de a câștiga titlul.

În ceea ce îi privește pe medieșeni, aceștia își continuă parcursul oscilant din prima parte a campionatului, cu jocuri bune spre foarte bune, alternate cu partide mediocre.

Cele mai mari ocazii ale meciului, zece la număr, au aparținut steliștilor, care au pierdut, în minutul 38, un nou jucător. Este vorba despre ex-medieșeanul Paul Pîrvulescu, care a avut parte de un debut horror împotriva fostei sale formații. Jucătorul s-a resimțit după un contact dur cu un fost coleg de la Mediaș și nu a mai putut continua meciul, fiind schimbat în minutul 38.

Dominată de gazde, Gaz Metan a gestionat exemplar jocul și a scos un punct mare pe un teren foarte dificil. Gazul putea să marcheze în minutul 42, prin Alex Munteanu, rămas singur cu Tătărușanu, dar portarul stelist a reușit să pareze. Repriza secundă a aparținut echipei bucureștene, dar Gaz Metan a strâns rândurile și a câștigat un punct foarte important. 

Cu egalul din meciul cu Steaua, Gazul urcă la 27 de puncte în clasamentul Ligii I, pe locul 12, la doar un punct de poziția imediat următoare, ocupată de Astra Ploiești.

Steaua: Tătăruşanu, Chiricheş, Geraldo, Iliev, Pîrvulescu, Bourceanu, Bicfalvi, Chipciu, Răduţ, Cr. Tănase, Rusescu

Rezerve: Stanca, M. Costea, Fl. Costea, Machado, Gardoş, Tatu, T. Bălan

Gaz Metan: Pleşca, Frăsinescu, Fl. Lazăr, Markovici, Buzean, Taher, Issa Ba, Al. Muntean, Nicandro, C. Petre, Vitinho

Rezerve: Buchta, Dudiţă, Muth, Vukadinovici, Avram, Roman, Bawab

Arbitri: Dr. Istrate, Fl. Ungureanu, Fl. Păunescu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

5 comentarii

Misu

Acum 12 ani

Saracii stelisti. Acum iar citim o saptamana ce face boul ala de Becali. Nu e cinstit...
Raspunde

as

Acum 12 ani

ma pys pe voi de tyganoi din greval......
Raspunde

gazistu 1945

Acum 12 ani

tig@noi fai pe cei care teau spalat la fund, nu generaliza! mediasul e un oras mediu, frumos si destul de curat
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 12 ani

De cand este mediasul oras, ca eu nu cred in minunile astea... gazul traieste urat de cand are vipere ca horoba in conducere si a ajuns sa se bucure la victorii cu vointa si egaluri cu mioveniul, ei care spala bani grei din facturile la gaz...
Raspunde

@ egocentristul Eu, sibianul

Acum 12 ani

Tu, Bula sibianul, facturile de gaz le platesti la nemtalaii de la E.ON Gaz. Pupa-i in anus impreuna cu iohANUS, ca pun pariu ca esti un votac de-al lui!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus