Luni,
21.06.2021
Innorat
Acum
17°C

Cine sunt noii decani ai ULBS

Prima zi de alegeri privind funcţiile de decani ai facultăţilor din cadrul ULBS s-a încheiat cu trei noi decani: Ovidiu Tiţa, Angela Bănăduc şi Călina Jugastru. Dumitru Batâr a fost reconfirmat în funcţia de decan al Facutăţii de Ştiinţe Socio-Umane. Mâine vor fi aleși decanii facultăților de Medicină, Litere și Arte și Științe Economice.

Noul decan al Facultăţii de Ştiinţe Agricole, Industrie Alimentară şi Protecţia Mediului este prof. dr. ing. Ovidiu Tiţa. Acesta este născut la 7 Decembrie 1962, în Bunesti, jud. Vâlcea, este membru al Societăţii Naţionale de Biologie Celulara din România şi absolvent al Institutului National Politehnic din Toulouse Franţa, cu bursă Socrates, “Managementul universitar în domeniul învatamântului de industrie alimentară”.

Noul decan al Facultăţii de Ştiinţe este Angela Bănăduc (foto). Născută la 27 ianuarie 1971, la Orăştie, judeţul Hunedoara, Angela Bănăduc este absolventă de ULBS şi doctor în Biologie la la Universitatea “Ovidius” Constanţa. A fost bursieră la Universitatea Liberă Bruxelles şi Quebec Labrador Foundation / Atlantic Center for the Environment. În plus, Angela Bănăduc este referent ştiinţific la revista internaţională Water Resources Management, ed. Springer, cotată ISI (factor de impact în 2006 - 0,614), precum şi la Acta Ichtiologica Romanica, periodic al Societăţii de Ihtiologie din România.

Calina Jugastru este absolventa a Facultatatii de Drept din cadrul Universitatii "Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca – promotia 1993, fost judecator in perioada 1993 – 1995 in cadrul Judecatoriei Cluj-Napoca si fost procuror in perioada 1995 – 1998 in cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Sibiu. In prezent, Calina Jugastru este membru al Catedrei de Drept Privat si Stiinte ale Educatiei.

Candidaţi la alegerile de mâine:

Facultatea de Medicină

1 Prof.univ.dr. Manuela Mihalache Nr. dosar 898 din 19.03.2012

2 Conf.univ.dr. Silviu Morar Nr. dosar 922 din 20.03.2012

3 Prof.univ.dr. Adriana Stănilă Nr. dosar 944 din 21.03.2012

4 Conf.univ.dr. Carmen Daniela Domnariu Nr. dosar 945 din 21.03.2012

Facultatea de Litere şi Arte

1 Conf.univ.dr. Alexandra Nicoleta Mitrea Nr. dosar 964 din 22.03.2012

2 Conf.univ.dr. Didi -Ionel Cenuşer Nr. dosar 965 din 22.03.2012

Facultatea de Ştiinţe Economice

1 Prof.univ.dr. Luigi Dumitrescu Nr. dosar 917/ din 20.03.2012

2 Prof.univ.dr. Liviu Nicolae Mihăescu Nr. dosar 958 din 22.03.2012

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

9 comentarii

mema

Acum 9 ani

Felicitari D-nei Angela Banaduc !
Raspunde

ela

Acum 9 ani

felicitari dna banaduc, sunt mandra ca v-am fost eleva!!!
Raspunde

DUPA 20 DE ANI

Acum 9 ani

Felicitari dna decan ANGELA BANADUC la numirea de azi ! // ULBS se mandreste cu un cadru didactic ca dumneavoasta.
Raspunde

una

Acum 9 ani

Un sfat pentru profesorii ulbs care nu au salariile celor de la drept, economie, stiinte ale educatiei sau mai stiu eu ce catedre fac bani cu absolventi pe banda, adica pentru acei bugetari care au remuneratia unor femei de serviciu cu fb plus, migrati si voi in constanta, valcea, moldova sau si mai bine, in vest, vedeti ca acum cum polii se schimba, aveti grija ce vest alegeti, unu in care sa fiti platiti dupa competenta si nu dupa camarila...de lemn!
Raspunde

Dujardin

Acum 9 ani

Mi-ar placea ca la economice sa iasa dl. Mihaescu. luigi dumitrescu e doar o fosila comunista, unul care a terminat facultatea pe la 33 de ani, iar taica-su a fost un securist de prima mana. Mult succes domnului Mihaescu, desi sunt aproape convins ca luigi o sa castige.
Raspunde

lg

Acum 9 ani

Felicitari unei Distinse Doamne, conf. dr. Angela Banaduc !
Raspunde

Nick

Acum 9 ani

ma bucur ca a fost ales Mihaescu
Raspunde

Vasi

Acum 9 ani

pt. Nick: gand la gand cu bucurie; zi-mi si mie cand esti tu mai liber (vreo jumatate de ora) ca vreau sa-ti sug pila ca sa ne imprietenim.
Raspunde

Dujardin

Acum 9 ani

Excelent! Dl. Mihaescu este un om extraordinar. Chiar am ramas uimit ca a castigat, asta inseamna ca la economice mai sunt oameni care gandesc cand voteaza. luigi, iti place? Asa e cand nu poti sa aranjezi voturile... ce sa faci, nu e un post scos la concurs ca sa aranjezi cu seful de comisie etc... Pe cand se aleg si prodecani noi?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus