Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Turcan despre demisia lui Frunzaverde din PDL: partidul merge mai departe

 

Deputatul PDL s-a declarat surpsinsă de plecarea prim-vicepreședintelui PDL din partid, însă susține că democrat-liberalii trebuie să treacă peste această plecare: ”PDL merge mai departe și fără Sorin Frunzăverde", a declarat Turcan pentru ziare.com. 
Prim-vicepreşedintele PDL Sorin Frunzăverde a declarat, marţi, pentru Mediafax, că va candida ca membru PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, din partea USL. "Voi candida ca membru PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Caraş-Severin, din partea USL. Aşa cum mi s-a propus astăzi, voi deveni vicepreşedinte al PNL. Nu poţi să candidezi pentru funcţia asta fără să fii membru PNL", a precizat Frunzăverde.
El a arătat că detalii va da miercuri, într-o conferinţă de presă, care va începe la ora 12.00. Întrebat care au fost motivele plecării sale din PDL, Sorin Frunzăverde a spus că motivele pot fi găsite în declaraţia lui 24 noiembrie 2010.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

17 comentarii

VINE SALUBRIZAREA

Acum 12 ani

Dovedeste ca are multa minte domn Frunzaverde prin hotararea de a pleca la PNL asa se rupe de gunoaiele pdiste si este un bun exemplu ptr toti ce doresc sa paraseasca latrina portocalie.acolo sa ramana doar basescu boc turcana si broscoiul zis olteanu . tOADER SI pOPOVICI POT SI EI SA RAMANA SA NE LUSTRUIASCA BASTOANELE uite asa.
Raspunde

mema

Acum 12 ani

Incet dar sigur se scufunda barca pdl si cine mai are un dram de minte o paraseste.
Raspunde

Bravo Frunzaverde

Acum 12 ani

La Sibiu cine paraseste epava ?
Raspunde

dinu

Acum 12 ani

da gunoiele de la pdl se duc la usl la carici poganici halal partid care se multumeste cu ramasitele de la alti ce sa mai credem noi alegatori la gunoi cu toti si nu mergem la vot
Raspunde

una

Acum 12 ani

Eu in locul dumneavoastra as fi ales culoarea neagra si pentru camasa si, mai mult, nu as fi facut nicio declaratie, adica, sa traduc, desigur nu pentru dvs., intotdeauna pt. altii, as fi imbracat negru si eu si partidul meu si singura strategie de bun-simt ar fi fost azi DOLIUL! Dvs. mergeti mai departe, dar un om care are ceva in cap --aici, nu am de gand sa comentez ideologia dlui Frunzaverde, dar care a gandit partidul democrat si l-a adus de la sub 10% la ceea ce a fost cand l-a \"ridicat\" dl basescu si cu...cei inscrisi in devenita ideologie \"nu ierta nimic, nimic nu-i al statului, totul e al strainilor\"!
Raspunde

Jollie

Acum 12 ani

e decizia unui om politic...nu se scufunda barca ..stati linistiti:) \"nu mor caii cand vor cainii \" ! electoratul e destul de constient de jocurile din perioada asta, nu va mai faceti pb:))))
Raspunde

Sibius

Acum 12 ani

Parca USL nu era de acord cu cei de se plimba de la un partid la altu.
Raspunde

Ionel

Acum 12 ani

Raluca Turcanu este o adevarata doamna, si are dreptate, partidul nu sta intr-un singur om.
Raspunde

@6

Acum 12 ani

Asta-i durerea voastra,ati mintit destul,a venit vremea ca electoratul sa se trezeasca si sa inlature gunoaiele portocalii.Fiind vremea curateniei de primavara,ar fi bine sa ardem raul de la radacina.
Raspunde

Georgel

Acum 12 ani

Tot ziceti voi de barca, dar \"barca\" a scos tara din cac*t, ca daca nu ajungeam si noi Grecia II
Raspunde

pentru Georgel

Acum 12 ani

De ce ii plangi pe greci? Stii ce salar mediu pe economie au? Stii care este salariul minim pe economie in Grecia? Stii care este pensia minima in Grecia? Stii cumva pentru ce grecii nu mai fac munca de jos (constructii, agricultura, menaj, salubritate) preferand sa o faca amaratii de romani impinsi acolo de saracie? Pai acolo cu toate masurile de austeritate sunt undeva mult mai sus decat noi. Cred ca ne-ar fi mai bine daca am fi in situatia Greciei, asa ca nu va mai luati dupa propagandistii P.D.L. La noi solutia ar fi sa se fure mai putin si sa se confiste averile nejustificate.
Raspunde

all4all

Acum 12 ani

nu sta PDL-ul in Frunzaverde! nu cred ca e un gest inteligent...oricum mai tarziu o sa se afle adevarata cauza a plecarii lui! nu se pierde PDL ul fara un om!
Raspunde

Corect

Acum 12 ani

Nu sta pdl in Frunzaverde,dar nici in pupincuristi ca tine, nu sta.De stat,mai sta intrun picior, si ala schiop,dar in mod cert se va gasi cineva sa li-l rupa si pe ala.Sper sa fie asta cat mai curand,nu de alta dar ne-am saturat de jaful portocaliu.
Raspunde

edi355

Acum 12 ani

Doamna turcanu are dreptate . Pdl va merge inainte si fara domnu Sorin Frunzaverde.
Raspunde

ceapone

Acum 12 ani

@Corect. Jaf portocaliu zici? Nu e problema ca acum avem USL. Jaf la puterea a doua. Suntem o tara cu probleme si in loc sa continuam ce s-a inceput, nu, ne mutam pe mana altora.
Raspunde

ceapone

Acum 12 ani

@Corect. Jaf portocaliu zici? Nu e problema ca acum avem USL. Jaf la puterea a doua. Suntem o tara cu probleme si in loc sa continuam ce s-a inceput, nu, ne mutam pe mana altora.
Raspunde

@ceapone

Acum 12 ani

Ce sa continuam,frate,hotia,jaful,ne-am saturat,astia au distrus tot in tara asta,scoli,spitate,salarii,pensii,nimic n-a ramas ne distrus,sa se duca repede.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus