Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
10°C

VIDEO - Protest pe stadionul municipal din Sibiu. Fotbaliștii oaspeți au refuzat jocul, sibienii i-au respectat!

VIDEO - Protest pe stadionul municipal din Sibiu. Fotbaliștii oaspeți au refuzat jocul, sibienii i-au respectat!

Echipa de fotbal FC Hermannstadt joacă la această oră, pe stadionul municipal din Sibiu, împotriva echipei Dacia Unirea Brăila. La pauză scorul era 2 la 0 pentru sibieni.

Meciul a început cu un moment neobișnuit. Jucătorii echipei oaspete pur și simplu au refuzat să joace și au stat neclintiți privind unii la alții și înspre tribune.

Vezi video aici.

Această formă de protest a fost aleasă din cauza faptului că jucătorii brăileni sunt neplătiți de aproape 10 luni.

În semn de respect pentru oponenții lor, fotbaliștii de la FC Hermannstadt nu au atacat timp de aproape două minute, preferând să paseze în propria jumătate, iar când oaspeții s-au hotărât să joace, meciul s-a reluat cu o minge de arbitru.

La Dacia Unirea Brăila evoluează și fostul campion al României cu Unirea Urziceni, Sorin Frunză.

După 12 etape disputate în acest sezon de Liga 2, cei de la Brăila ocupă poziția a 13-a cu 15 puncte.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Fred

Acum 6 ani

Bravo baieti! Stimabililor de la TS, in Piata Mare a fost un protest impotriva vaccinarii obligatorii, despre asta niciun cuvant... Si nu ma mira,in Italia a fost protest cu 15000 de manifestanti si nici macar o televiziune, post de radio sau ziar n-au prezentat stirea. Oare de ce? Mai vorbim de libertate in presa, libertatea de a alege o procedura medicala sau nu, libertatea de a decide pt copilul tau. NU vaccinarii obligatorii, DA informarii corecte si complete. Decizia la parinti, nu la statul corupt.
Raspunde

Calin

Acum 6 ani

Fred, am o intrebare: tu esti vaccinat?
Raspunde

...

Acum 6 ani

fred e cazul ala, accidentul, cand in urma unui vaccin, copilul ramane cu sechele. lui i s-a desprins o doaga de la cap si acum tot puroiul din creier i se revarsa.
Raspunde

Fred

Acum 6 ani

Vaccinat cu vaccinuri de la Cantacuzino. Vaccinat cu vaccinuri cu un singur virus activ, nu cu vaccinuri hexavalente. Nici sanatatea mea nu e stralucita, deci nu vad ce relevanta ara ca si "noi am fost vaccinati", in plus cate s-au schimbat de 30 de ani incoace? In rau. Cate cazuri de autism erau pe atunci? Da nu-i nimic, cu noua lege a obligativitatii vaccinarii vor fi fortati si adultii sa-si faca diferite vaccinuri, deci o sa simtiti pe deplin "beneficiile" si cum sanatatea vine din seringa.
Raspunde

...

Acum 6 ani

sper ca esti singur pe lume si ca nu vei avea niciodata urmasi. esti dezastru!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus