Duminică,
14.07.2024
Cer Senin
Acum
23°C

Concert Mike Godoraja & Blue Spirit, astazi la Music Pub

Blues-ul revine la Music Pub cu un concert de excepție MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT, astăzi, 29 martie, de la ora 21, concert ce a fost deja selectat pentru marele Festival Internațional de Jazz de la Montreal.

A venit vremea să ne întoarcem la rădăcini, a sosit timpul să privim spre timpurile de început ale blues‐ului care a provocat o revoluție în muzica secolului XX . Tot ceea ce înseamnă astăzi jazz, soul, funk, rock’n’roll  sunt rezultatul apariției acestei “muzici” care a pus accentul pe balans ritmic. Acum e momentul să privim spre originile unei arte care a marcat toată muzica cu tobe și chitare: BLUES‐ul.
 
Music pub vă prezintă un spectacol unic prin aducerea la rampă a vibrațiilor blues‐ului de început, sound‐ului arhaic acustic de kazoo , chitara slide și voce. Legendele mari ale blues‐ului clasic vor reînvia mai actuale, mai expresive și mai emoționante ca niciodată: Muddy Waters, Willie Dixon, Robert Johnson, James Cotton, John Lee Hooker, Sonny Boy Williamson, Howlin Wolf și mulți alții.
 
În această seară veți urmări un concert prin care publicul pătrunde în povestea BLUES‐ului într‐un spectacol care pune accentul pe emoție și expresie sufletească în primul rând și mai apoi pe cercetarea cu ochii minții a ceea ce a devenit astăzi acest atât de îndrăgit gen musical. Mike Godoroja comunică pe scenă o emoție personală în contextul unei idei de spectacol concept și nu doar a unui concert. O seară cu Mike Godoroja & Blue Spirit stă sub semnul magiei. Mike nu numai cântă blues‐ul, ci îl și “povestește” într‐un scenariu asemănător unei piese de teatrul în care fiecare spectator devine un personaj, iar muzica un “instrument” divin.
Experiența sa scenică de mai bine de 13 ani se completează cu întâlnirile istorice cu Ray Charles, Chick Corea, Jimmy Smith, James Brown.
 
Formația sa este rodul unei munci de echipă extrem de serioase, îmbinată cu o mare pasiune și dragoste pentru blues. Mike Godoroja este un foarte cunoscut producător de televiziune și realizator de emisiuni radio ce a pus bazele trupei în 1997. A fost pentru 12 ani producătorul trupei Iris, iar de o bună perioadă de timp este producătorul muzical al sopranei Felicia Filip.
 
Componența trupei: 
Mike Godoroja - voce , kazoo, percuție
Luca Marius - chitare ( acustică și electrică) , banjo , mandolina , dulcimer , bouzouki , slide
Alex Visan - chitare ( acustică și electrică), mandolina , bouzouki 
Sabin Taranu - bas
Vali Vatuiu - tobe , percuție
 
Biletele pentru acest eveniment costă 25 de lei și vor putea fi procurate exclusiv în ziua evenimentului la intrare în Music Pub.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus